PROSTOR SE STVARA STRUKTUROM

Slika koja ilustruje temu "Prostor se stvara strukturom"

Šta da radimo sa svim tim četkama, tubicama i sprejevima? Ovo nije prvi put da smo se to zapitali, a sada smo dobili odgovore od dva influensera. Jedna mogućnost su elementi kupatilskog nameštaja koji funkcionišu kao ormarići, bilo podni ili zidni. Na taj način se obezbeđuje prostor za odlaganje u kupatilu.

Međutim, magično rešenje za prostor za odlaganje u kupatilu ne znači više nameštaja, već više strukture. Magija iza toga nije previše komplikovana: manje kupatilskog nameštaja, a više opcija koje promovišu organizaciju omogućavaju vam da na bolji način iskoristite prostor za odlaganje koji vam je već na raspolaganju.

NAPRAVITE ORGANIZACIJU POMOĆU FIOKA

Ormarići za umivaonik su veoma korisni za to jer odmah rešavaju dva problema: kriju sifone i vodovodne cevi, dok istovremeno prave prostor za skladištenje ispod umivaonika. U idealnom slučaju ormarići za umivaonik imaju i fioke u kojima možete da odlažete brojne različite predmete na praktičan način.

KVALITET SE ISPLATI

Dostupni su različiti modeli fioka, a oni mogu da imaju brojne kvalitetne funkcije. Treba da se postavljaju na visokokvalitetne klizače. Oni omogućavaju da se fioke lako i stabilno otvaraju i zatvaraju dok sadržaj u njima ostaje na svom mestu. Neke fioke imaju tipove klizača koji omogućavaju da se fioke izvuku do kraja.

LAGANO I NEČUJNO

Mehanizam za samostalno zatvaranje , kao i SoftClose mehanizam su dve dodatne funkcije koje su dostupne za moderan kupatilski nameštaj. Kada je u pitanju funkcija samostalnog zatvaranja, samo lagano gurnite fioku i ona će se sama zatvoriti. A pomoću SoftClose mehanizma korisnici kupatila ne moraju da brinu o dve dosadne stvari: prvo, fioka više ne proizvodi buku kada se zatvara, a drugo, kretanje fioke se usporava, što znači da se sadržaj fioke ne pomera.

I još nešto: Ako želite da vam stvari budu još urednije, u tome će vam pomoći kutije za sortiranje i organizovanje. One mogu da se kupe kao opcioni dodaci uz kupatilski nameštaj ili u namenskoj prodavnici.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu