Geberit Srbija

Kompanija Geberit

Vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2018. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).

Geberit stvara kvalitet života

  • Geberit stvara trajan kvalitet života

Održivost je deo našeg identiteta već decenijama i dobre rezultate: za okolinu, društvo, klijente i partnere, za zaposlene kao i za akcionare.

Na primer, u vidu proizvoda koji štede vodu, novih logističkih rešenja, energetski efikasne proizvodnje ali i kroz odgovorno obrazovanje. Posetite veb stranicu Geberit grupe i saznajte kako razmišnjanje o održivosti svakodnevno utiče na naše živote.