Geberit ONESpoj Funkcionalnosti i dizajna

FUNKCIONALAN DIZAJN ZA BOLJI KVALITET ŽIVOTA

Kupatilo sa Geberit ONE proizvodima

U seriji Geberit ONE spojili smo sanitarnu i dizajnersku ekspertizu. Zbog toga je Geberit ONE prvo potpuno integrisano i celokupno rešenje za kupatilo. To smo postigli integracijom mnogih elemenata iz a zida. Geberit ONE je pametno uklopljen sistem koji pruža pregršt očiglednih i skrivenih pogodnosti – veći stepen čistoće, više prostora i fleksibilnost u kupatilu.

Veći stepen čistoće, više prostora i fleksibilnosti u celom kupatilu

Više prostora, veći stepen čistoće i fleksibilnosti u kupatilu zahvaljujući Geberit ONE proizvodima
IZABERITE IKONICU SA INFORMACIJAMA NA SLICI

Geberit ONE WC šolja

ČISTOĆA I INTEGRISANA FLEKSIBILNOST

Geberit ONE je elegantna konzolna WC šolja savršenih proporcija. To je očigledno čim otvorite poklopac: asimetričan oblik unutrašnjosti WC šolje bez ivica obezbeđuje fantastično ispiranje – temeljno, a nimalo glasnije od šapata. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnici montaže, visina Geberit ONE WC šolje se može lako podesiti bez potrebe za otvaranjem predzidne instalacije, čak i godinama nakon što je WC šolja prvobitno montirana.

GEBERIT ONE DEO SA UMIVAONIKOM

Kupatilo Geberit ONE

ELEGANTAN I SVEDEN DIZAJN ZA VIŠE PROSTORA

Deo sa umivaonikom obično zauzima centralno mesto u kupatilu, pa ga zato odmah primetimo. Ako je prostor oko umivaonika uredan, to se preslikava na čitavu prostoriju. To je upravo slučaj sa Geberit ONE: pojedinačni elementi kao što su umivaonik, armatura, ormarić sa ogledalom i ormarić za umivaonik su istovremeno elegantni i svedenog dizajna. To pruža ogromnu slobodu prilikom korišćenja kupatila.

GEBERIT ONE UMIVAONIK

Geberit ONE umivaonik

dizajniran za čistoću i prostor

Geberit ONE umivaonik je dostupan u četiri veličine i dva modela – samostojeći i u kombinaciji sa ormarićem. Sa dubinom od samo 400 milimetara zauzima minimalan prostor. Odvod na umivaoniku je jedan od najzanimljivijih detalja Geberit ONE umivaonika. Pošto je odvod smešten na zadnju stranu umivaonika, nije direktno izložen mlazu vode, a to sprečava stvaranje naslaga kamenca. Poklopac koji stoji preko odvoda se može lako ukloniti jednostavnim pokretom ruke. Rešetka za hvatanje nečistoća se onda može izvući i očistiti.

GEBERIT ONE ZIDNA ARMATURA

Geberit ONE washbasin armatura, kvadratni oblik
Geberit ONE armatura za umivaonik, okrugla

BOLJA HIGIJENA I ČISTOĆA

Elegantna zidna armatura pomaže da čitav deo oko umivaonika ostaje slobodan i dodatno sprečava sakupljanje prljavštine na ivicama. Kod stojećih armatura, spojevi sa keramičkim elementima su idealna mesta za pojavu i gomilanje bakterija i klica.

Pored toga, Geberit ONE zidna armatura je savršeno uklopljena uz unutrašnju geometriju Geberit ONE umivaonika. Kod tradicionalnih rešenja, odvod je direktno izložen mlazu vode, što pre ili kasnije rezultira pojavom kamenca. Za razliku od toga, dizajn Geberit ONE umivaonika omogućava da voda kompletno ispere čitavu površinu keramičkog umivaonika pre nego što ode dalje u odvod. Zidna armatura je dostupna u dve dizajnerske varijante – kockastoj i zaobljenoj.

GEBERIT ONE ORMARIĆ ZA UMIVAONIK

Geberit ONE umivaonik sa sistemom koji štedi prostor

ČUDO KOJE ŠTEDI PROSTOR

Geberit ONE ormarići za umivaonik su duboki samo 400 milimetara a dostupni su u nekoliko širina. Bez obzira na svoju veličinu, oni pružaju impresivan prostor za odlaganje u poređenju sa klasičnim modelima standardne dubine od 480 milimetara. Ovako čudesna ušteda prostora je moguća zato što je sifon umivaonika izmešten u funkcionalnu kutiju u predzidnoj instalaciji. Ormarići za umivaonik su dostupni u dve boje: orah, struktura drveta i bela, visoki sjaj.

GEBERIT ONE ORMARIĆ SA OGLEDALOM

Kupatilo Geberit ONE

POTPUNO INTEGRISAN U ZID

Integracija ormarića sa ogledalom u predzidnoj instalaciji se preporučuje ne samo zbog estetike, već i iz praktičnih razloga. Diskretno ispupčenje čini da Geberit ONE ormarić sa ogledalom izgleda kao da nestaje u zidu, stvarajući osećaj prostora u svakom kupatilu. Ormarić je dostupan u četiri veličine. Ivice ogledala izrađene od mat stakla da bi se sprečili tragovi dodirivanja su još jedan detalj koji pomaže da ormarić ostane što duže čist.

Boje i površineONE serija za kupatilo dostupna je u dve boje:

Boja: bela, lakirana visoki sjaj
Boja: Orahovina, struktura drveta

Boje: bela, lakirana visoki sjaj, orahovina, struktura drveta

GEBERIT REŠENJA ZA TUŠ

Geberit ONE kupatilo sa tuš rešenjima

REŠENJA ZA TUŠ

Geberit ispunjava sve želje u tuš prostoru, a tuševi ravnog poda su naročito popularni. Kada su oni u pitanju, nudimo širok izbor inovativnih rešenja koja su savršeno uklopljena u koncept Geberit ONE. Integrisana Geberit kutija za odlaganje u tuš prostoru sa umetnim kutijama istovremeno štedi prostor i sprečava sakupljanje vode i prljavštine.

Pregradni tuš zid će biti uključen u ponudu i dostupan za kupovinu od oktobra 2019. Godine. Pre tog datuma neće biti moguće poručiti ovaj proizvod.

Rezultat neprestanog razvitka

Geberit ONE

Geberit ONE spaja našu stručnost kada je u pitanju sanitarna tehnologija sa našim osećajem za dizajn i time nam omogućava da ponudimo inovativna, sveobuhvatna i potpuno integrisana rešenja za celo kupatilo.

Produktni katalogViše informacija za vaše planiranje

Kupatilska serija Geberit One

Više informacija o Geberit ONE seriji, uključujući i dimenzije i detalje o proizvodu, možete pronaći u našem produktnom katalogu.

Pronađite sve informacije o proizvodima serije Geberit ONE