Bolje kupatilo, bolji život Šta vam je važno za kupatilo?

Geberit je postavio sebi za cilj da trajno poboljša kvalitet života ljudi inovativnim sanitarnim proizvodima. Kako bismo saznali potrebe krajnjih korisnika, pokrenuli smo studiju u Evropi. Tada smo identifikovali šest ključnih potreba: Čistoća, prilagođenost korisnicima, komfor, optimizacija prostora, dizajn i pristupačnost za osobe sa invaliditetom. Kompanija Geberit unapređuje i nudi proizvode i rešenja koji upravo zadovoljavaju te potrebe. A šta je vama posebno važno u kupatilu?

Pronađite izložbeni prostor za kupatila u vašoj blizini Rado ćemo vas posavetovati na licu mesta

Kupci u izložbenom prostoru

Posetite jedan od naših izložbenih prostora da biste doživeli Geberit serije kupatila, dobili savete od naših stručnjaka i uživo se uverili u prednosti Geberit proizvoda. Naš moto je „Design meets Function“. Na licu mesta se uverite u naše proizvode koji ne oduševljavaju samo svojim dizajnom nego i svojim pametnim funkcijama. Zahvaljujući našim proizvodima, odlazak u kupatilo postaje poseban doživljaj.

Uvek stremimo tome da zadovoljimo potrebe naših kupaca. Svejedno da li vam je važna čistoća, prilagođenost korisnicima, komfor, optimizacija prostora, dizajn i pristupačnost za osobe sa invaliditetom, imamo pravi proizvod za vas.

Ovde možete da pronađete izložbeni prostor za kupatila u vašoj blizini