tuširanje sa kucama

Dobra rešetka za odvod tuša štiti od vlati trave i pseće dlake

Kao što vlasnici pasa među vama već dobro znaju, ako se vaš četvoronožni prijatelj veselo valja po livadi ili pored puta, u većini slučajeva moraćete da ga detaljno očistite kada se vratite kući. Najlakši način da očistite blato i prljavštinu je da ga stavite u kadu ili ispod tuša. Ali vaš ljubimac često to ne voli – ponekad će probati da pobegne da bi izbegao kvašenje.

Kako za veće, tako i za male životinje, kada je najbolje mesto da okupate svog psa. Pas ne može lako da pobegne iz kade, pa nećete imati problema da ga isperete. Međutim, ako imate izuzetno velikog i teškog psa, praktično će biti nemoguće da ga bezbedno stavite i izvadite iz kade. Ako mokri pas iskoči iz kade, postoji stvaran rizik od povrede kako za psa, tako i za vlasnika.

U tom slučaju je bezbednije da stavite blatnjavu kucu ispod tuša. To je najlakše kada imate tuš u ravni poda jer nema ivica koje smetaju, pa je pristup jednostavan. Sve što vam je preostalo da uradite je da uključite vodu.

Da biste sprečili začepljenje odvoda, krupnu prljavštinu, poput lišća, uklonite pre nego što počnete da čistite psa. Naravno, rešetka za hvatanje dlaka štiti odvod od trave i pseće dlake. Integrisana rešetka za hvatanje nečistoća u Geberit tuš kanalu sprečava začepljenje odvoda. Sada ništa ne može da spreči da vaš ljubimac uživa u kupanju.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu