Ne isplati se biti škrt

Želite kupatilo iz snova. Neprekidna inspiracija za projekat dolazi iz modernih časopisa, sa Pinteresta i Instagrama. Međutim, lako je poželeti novo kupatilo, ali je mnogo teže dizajnirati ga i napraviti. Vlasnici zgrada često prave kompromise da bi maksimalno smanjili troškove, ali to kasnije može da ima skupe posledice. Evo nekoliko saveta da biste to sprečili.

Sigma50 and Sigma21 nove boje
Dosupne su različite tipke

Kvalitet pre svega
Ako vlasnici zgrada imaju realan plan za budžet i odličnu osnovu za inspiraciju, kao što je Geberit planer kupatila, oni mogu da vam unapred otklone sve nedoumice.
1. savet: Napravite realan plan budžeta i jasan dizajn prostorije.

Negde između sna i realnosti
Ako je početna situacija jasna, kompanije za sanitarije ili arhitekte mogu da vam pomognu da se postignete najrealnije rešenje iz svog idealnog plana.
2. savet: Iskusan i pouzdan partner može mnogo da vam pomogne.

Dodirujte
Za kupatilo nije samo važno kako izgleda –važno je i kako se zapravo koristi. A moderni časopisi, Pinterest i Instagram mogu da vas navedu da poverujete da proizvodi za kupatila imaju visoku vrednost, što nije uopšte slučaj.
3. savet: Posećujte salone, sajmove i prodavnice vodoinstalacija da biste dodirnuli proizvode i uverili se u njihov kvalitet pre nego što donesete bilo koju odluku.

Ako je kvalitet odgovarajući, a proizvođači održe svoja obećanja, bićete zadovoljni svojim kupatilom iz snova još mnogo godina.

Evo jednog saveta za kraj: sve što se montira iza zida, od cevi do bojlera, teško se popravlja ili zamenjuje. Zato treba da budete pažljivi i izaberete kvalitetne proizvode.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu