Sjajne tačke u kupatilu

Metalik završna obrada, bez obzira da li je visokog sjaja ili matirana, naširoko je popularna. Zlatni mesingani, bakreni i drugi metalik tonovi danas su prvi izbor kako za prostore u kojima se živi, tako i za kupatila.

Nameštaj, dodatna oprema, lampe i zidni materijali sa metalik premazom postali su nezamenljiv deo najnovijih koncepata u dizajnu enterijera. Ovaj moderni pristup doprinosi osećaju luksuza, ali se istovremeno, zbog mogućnosti kombinovanja različitih boja i materijala, savršeno uklapa u svaki dizajn

UPEČATLJIVI METALIK EFEKTI

Pored velikog asortimana elemenata u toplim zlatnim nijansama, izbori poput crnog hroma i crvenozlatne boje postali su veoma popularni u minimalističkom dizajnu.

A kao i obično, ključ je u pronalaženju pravog balansa: U jednoj prostoriji ne treba kombinovati više metalik nijansi kako dizajn ne bi delovao kao nasumičan ili previše raskošan. Sa druge strane, kombinovanjem različitih tekstura površina može da se postigne interesantan, ali istovremeno i harmoničan izgled. Treba izbegavati i kombinovanje različitih metalik boja sa hromom jer on ima upečatljiv efekat u svakoj prostoriji, uključujući i kupatilo, i nije neutralan kao što se obično misli.

STVARANJE HARMONIJE

„Zlatne armature su u početku bile omiljena opcija kojom se postizao moderan metalik izgled kupatila. Armature su veoma uočljive u kupatilu, ali Geberit nudi tipke za aktivaciju ispiranja i tuš kanale u različitim metalik tonovima koji se uklapaju sa dizajnerskim konceptom. Oni savršeno upotpunjuju harmoničan izgled kupatila“, objašnjava Danijel Rejsl, direktor odeljenja za armature i kontrole u kompaniji Geberit.

ZAOKRUŽENI DIZAJN

Trendovi u savremenom dizajnu kupatila fokusiraju se na tamne boje i prirodne ili mineralne površine, poput orahovine, škriljca ili betona, pa detalji u metalik nijansama savršeno dopunjuju takav dizajn. Treba zapamtiti da su upravo detalji glavni razlog zbog kojih neka prostorija izgleda prepoznatljivo i jedinstveno. Armature, tipke za aktivaciju ispiranja, tuš kanali, ogledala i dozatori sapuna u istim metalik bojama zaokružuju dizajn, stvaraju harmoničan efekat i čine kupatilo prijatnijim i udobnijim.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu