Dizajn ideje za kupatilo

Kao deo Geberit kampanje za dizajn kupatila 6k6, šest evropskih arhitekata dizajniralo je kupatila površine 6 m². Njihove ideje o dizajnu čitaju se kao vodič

Manje je više

Manje je više

U kupatilu od 6 kvadratnih metara treba osetiti mir i spokoj (© Bjerg Arkitektur)

Javnost je na kraju izabrala dizajn danske arhitektonske firme Bjerg za pobednika konkursa. Njegov izbalansiran dizajn i količina skladišnog prostora bili su posebno impresivni. Ideja koja stoji iza „Sereniti“ je jednostavno privlačno iskustvo za čula u kupatilu. Neprekidne površine, mnogo neupadljivog prostora za odlaganje, topli tonovi drveta i zemljane boje čine dobar početak i završetak dana u opuštajućem okruženju.

„Vanvremenski dizajn unosi smirenost i ravnotežu u svakodnevni ritual kupatila“, kaže Carsten Vraae Jensen, menadžer projekta i arhitekta u Bjerg Arkitektur. „Izazov je fokusirati se više na jednu stvar. Manje je više.” (Pročitajte intervju)

Sva kupatila od 6 kvadrata

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu