Besprekorno čisto od ivice do ivice

Čišćenje tipke Geberit Sigma20

Važno je da kupatilo ima moderan dizajn i pametne funkcije, ali je za korisnika čistoća još važnija. Neka se vaše kupatilo sija uz samo nekoliko jednostavnih trikova.

 • Jednostavan pristup
  Predmeti za kupatilo organizovani u kutije mogu lako da se pomere sa strane, tako da brzo i lako možete da očistite ispražnjene površine. A ovo je još bolje: koristite praktične organizacione kutije da biste u potpunosti iskoristili unutrašnjost kupatilskog nameštaja.
 • Lako pražnjenje
  Držači četki za WC šolji treba da budu čisti kao i same četke. U suprotnom, voda koja se zadržava u držačima može brzo da počne da ima neprijatan miris, pa zato treba da imaju jednostavan dizajn i da se lako i bezbedno čiste.
 • Ispiranje
  Treba da se vodi računa i o odvodnim cevima, čak i ako nisu vidljive u kupatilu. Naslage na sifonima ili na keramičkim površinama mogu da se brzo stvore, pa se i teže čiste. Da biste to izbegli, ispirajte ih redovno dovoljnom količinom vode.
 • Češće čišćenje
  Spojevi oko WC šolje i umivaonika su glavne oblasti na kojima se talože prljavština, bakterije i naslage od urina. To može da dovede do pojave neprijatnih mirisa. Da biste to sprečili, redovno čistite WC šolju i umivaonik, a ne zaboravite i da povremeno očistite spojeve.

1. deo: Fleke u kupatilu od farbi za kosu i blanša
2. deo: Fleke u kupatilu od proizvoda za higijenu i proizvoda za čišćenje
3. deo: Fleke u kupatilu od laka za nokte i skidača laka za nokte
4. deo: Fleke u kupatilu usled naslaga kamenca i silikata
5. deo: Fleke u kupatilu nastale zbog sredstava za čišćenje i osveživača za WC šolje

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu