ČISTA ESTETIKA

Geberit AquaClean Sela – tuš WC najnovije generacije

Hans Maurer, poreklom iz Švajcarske, izumeo je tuš WC kasnih pedesetih godina dvadesetog veka. Isprva su modeli bili veliki, glomazni i lako prepoznatljivi kao neobične WC šolje. I neupućenima je odmah bilo očigledno da ove WC šolje sigurno sadrže dodatne funkcije, kakve god bile.

Danas, oko 60 godina nakon lansiranja prvog modela, glomazni oblici i vidljivi spojevi su stvar prošlosti. Dva faktora su to omogućila. Prvo, kontrolna tehnologija sada zauzima mnogo manje mesta jer je elektronika postala kompaktnija. Drugo, ljudi su promenili pogled na instalacije i dizajn, pružajući više poštovanja kupatilu kao prostoriji. Sada je fokus na vanvremenskom, elegantnom dizajnu i integrisanoj tehnologiji. Čak su električni priključci i dopremanje vode kod tuš WC-a integrisani na takav način da krajnjem korisniku uopšte nisu očigledni. Na prvi pogled, današnji tuš WC izgleda baš kao i običan WC, a ono što ga izdvaja su nesvakidašnje funkcije kao što su mlaznica, funkcija grejanja sedišta i jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu