Geberit WC rešenja Bezvremenski dizajn koji se veoma lako čisti

Šest dobrih razloga da izaberete Geberit WC šolju

Sami pogledajte koliko su Geberit rešenja čista, jednostavna za upotrebu i vizuelno privlačna, a o izvanrednoj udubnosti ne treba ni govoriti.

Geberit ONE WC
Izaberite ikonicu sa informacijama na slici

WC šolje bez ivica za dodatnu čistoću Geberit Rimfree® WC šolje

Higijena i lako čićenje su, pored dizajna, presudni faktori prilikom izbora WC šolje. Ivice smetaju jer se tu mogu skupljti mikroorganizmi i nečistoće. WC šolje bez ivica iz Geberita dizajnirane su bez ivica. Zbog toga ne postoje skrivena i teško dostupna mesta na kojima se mogu skupljati naslage i stvarati neprijatni mirisi.

S obzirom na to da se WC šolje bez ivica mnogo lakše čiste, one su prvi izbor kada govorimo o dobroj higijeni toaleta. Geberit Rimfree® WC šolje imaju tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Osigurano je higijenski savršeno ispiranje, bez korišćenja velike količine vode.

Koji Rimfree® WC odgovara Vašem ukusu? Nešto za svakog

Okrugle, pravougaone ili uske. Ponuda ne uključuje samo različite oblike koji odgovaraju već postojećim WC šoljama, već i širok opseg cena. Imamo pravo rešenje za svakoga.

TurboFlush tehnologija ispiranja ne ostavlja ništa iza sebe

Otišli smo korak dalje i razvili smo tehnologiju ispitanja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetričan dizajn WC šolje i bočni dovod vode pružaju jedinstven način ispiranja. Ova tehnologija je mnogo učinkovitija od uobičajenog ispiranja, a ne moramo ni govoriti o tome koliko je tiša i efikasnija.

Geberit ONE WC Sa efikasnom TurboFlush tehnologijom ispiranja

Geberit ONE WC šolja
Jednostavan poklopac i WC sedište koji se mogu skidati
Asimetrična unutrašnjost za temeljno ispiranje

Konzolna WC šolja Geberit ONE je elegantna i savršenih proporcija. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu može se uklopiti u sve vrste kupatila. Jednostavno ukanjanje poklopca je čini još lakšom za čišćenje.. Sistem QuickRelease je dostupan i na drugim WC šoljama.

Geberit AquaClean WC ispiranje Temeljno čišćenje vodom

Geberit AquaClean Mera u hromu sa daljinskim upravljačem
Geberit AquaClean Sela sa tehnologijom WhirlSpray

Za svakodnevnu ličnu higijenu je veoma važna voda, koja čisti nežno, ali istovremeno i temeljno. Zbog toga je sve veći broj onih koji postaju ljubitelji prirodnog i nežnog čišnje vodom, koja zamenjuje toalet paprir. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i dodatnog komfora daje kupatilu posebnu draž.

Saznajte više o dodatnoj svežini

Geberit Monolith Dodatni prostor u kupatilu

Geberit Monolith sanitary module in sand grey

Kada se Geberit Monolith 2010. godine pojavio, supeo je da premosti jaz koji je postojao između predzidnih i ugradnih vodokotlića. Elegantni sanitarni moful sa ugrađenim vodokotlićem postao je poznat kao novi, svestrano dizajnirani kupatilski element. Geberit Monolith je od samog početka kompatibilan sa gotovo svim standradnim WC šoljama, kao i sa AquaClean WC tušem. Ugradnja obično ne zahteva strukturalne izmene, što je velika prednost, kako u novim zgradama, tako i kada je u pitanju renoviranje. Prednja srtana je napravljena od sigurnosnog stakla, dostupna je u različitim bojama i materijalima i dostupna je u dve visine. Geberit Monolith plus ima i dodatne funkcije koje pružaju dodatnu udobnost u kupatilu - integrisano LED svetlo, jedinicu za uklanjanje neprijatnih mirisa i tipku koja se lako čisti.

Saznajte više o funkcionalnosti i bojama