Geberit WC rešenja | Geberit Srbija

Geberit WC rešenja Pregled asortimana

Razlozi zbog kojih treba birati Geberit

Ako su WC tehnologija i dizajn optimalno usklađeni, to rezultira stvarnim prednostima kako za sanitarne stručnjake, tako i za korisnike kupatila. Geberit toaleti se vrlo lako čiste i impresioniraju izvanrednim i tihim performansama ispiranja. Naši sanitarni proizvodi odražavaju decenije stručnosti i pokazuju da su sa našim WC sistemima sve komponente od WC šolje do vodokotlića ispred i iza zida optimalno usklađene. To omogućava sanitarnim stručnjacima da vrlo brzo i jednostavno instaliraju sistem. Pametni instalacioni sistemi za predzidove su ovde neophodni. Optimalno usklađene komponente naših instalacionih sistema mogu se koristiti za razvoj prilagođenih rešenja za skoro svaki građevinski zadatak ispred zida.

Geberit ONE WC
Izaberite ikonicu sa informacijama na slici
Izložbeni saloni

Izložbeni saloni u vašoj blizini

WC šolje bez ivica za dodatnu čistoću Geberit Rimfree® WC šolje

Higijena i lako čićenje su, pored dizajna, presudni faktori prilikom izbora WC šolje. Ivice smetaju jer se tu mogu skupljti mikroorganizmi i nečistoće. WC šolje bez ivica iz Geberita dizajnirane su bez ivica. Zbog toga ne postoje skrivena i teško dostupna mesta na kojima se mogu skupljati naslage i stvarati neprijatni mirisi.

S obzirom na to da se WC šolje bez ivica mnogo lakše čiste, one su prvi izbor kada govorimo o dobroj higijeni toaleta. Geberit Rimfree® WC šolje imaju tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Osigurano je higijenski savršeno ispiranje, bez korišćenja velike količine vode.

Koji Rimfree® WC odgovara Vašem ukusu? Nešto za svakog

Okrugle, pravougaone ili uske. Ponuda ne uključuje samo različite oblike koji odgovaraju već postojećim WC šoljama, već i širok opseg cena. Imamo pravo rešenje za svakoga.

TurboFlush tehnologija ispiranja ne ostavlja ništa iza sebe

Otišli smo korak dalje i razvili smo tehnologiju ispitanja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetričan dizajn WC šolje i bočni dovod vode pružaju jedinstven način ispiranja. Ova tehnologija je mnogo učinkovitija od uobičajenog ispiranja, a ne moramo ni govoriti o tome koliko je tiša i efikasnija.

Geberit WC sistem Acanto WC šolja impesivnih performansi ispiranja

U kombinaciji sa Geberit Sigma ugradnim vodokotlićem, ova WC šolja sa TurboFlush tehnologijom ispiranja nudi izvanredne performanse ispiranja. Ispiranje premašuje standardne zahteve i do deset puta. Sve komponente toaleta su precizno usklađene. Konzolna WC šolja modernog dizajna sa tankim WC sedištem.

Zahvaljujući dizajnu bez ivica, konzolna WC šolja se lako čisti. Da bi se obezbedila higijena ispod i oko WC sedišta, opremljena je našom funkcijom QuickRelease. WC sedište i poklopac se mogu lako ukloniti i zameniti. Ovo uključuje podizanje prstena WC sedišta i poklopca za 90 stepeni i njihovo povlačenje. Kada uklonite, možete lako očistiti WC šolju i WC sedište.

Dostupno od aprila 2024.

Više sa Geberit WC sistemima Prednosti za kupce i vodoinstalatere

Ugradni vodokotlić i Acanto WC šolja sa TurboFlush tehnologijom iz Geberita ne samo da su savršeno usklađeni, već nude i stvarne prednosti kako za vodoinstalatere tako i za krajnje kupce. Impresivan Geberit WC sistem nudi:

  • izuzetne performanse ispiranja – do 10 puta bolje nego što zahtevaju međunarodni standardi
  • stvarne prednosti sistema – uključujući dugoročne garancije i dostupnost rezervnih delova od Geberita
  • inovativne tehnike ugradnje – 40% brža ugradnja vodokotlića i keramike

Sve ovo se kombinuje kako bi se osigurale optimalne koristi za vas na dugi rok.

Geberit ONE WC sa efikasnim rotacionim ispiranjem

Geberit ONE konzolna WC šolja TurboFlush tehnologijom ispiranja je istovremeno elegantan i savršenih proporcija. Keramički uređaj bez ivica i asimetrična unutrašnja geometrija odmah upadaju u oči. Kada se toalet ispira, voda teče bočno u WC šolju i spiralno prolazi kroz njegovu unutrašnjost – za tiho i veoma temeljno ispiranje.

Sa svojom bezvremenskom elegancijom, ovaj toalet se može uklopiti u širok izbor kupatila. Jednostavno uklanjanje poklopca čini WC šolju veoma lakom za čišćenje. Zbog sofisticirane tehnologije ugradnje, toalet je podesiv po visini. Razmak za ovo je 4 cm. Visina toaleta se može podesiti kako tokom početne instalacije, tako i tokom niza godina bez izvlačenja zida.

Geberit ONE WC Sa efikasnom TurboFlush tehnologijom ispiranja

Geberit ONE WC šolja
Jednostavan poklopac i WC sedište koji se mogu skidati
Asimetrična unutrašnjost za temeljno ispiranje

Konzolna WC šolja Geberit ONE je elegantna i savršenih proporcija. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu može se uklopiti u sve vrste kupatila. Jednostavno ukanjanje poklopca je čini još lakšom za čišćenje. Sistem QuickRelease je dostupan i na drugim WC šoljama.

Geberit AquaClean WC ispiranje Temeljno čišćenje vodom

Geberit AquaClean Mera u hromu sa daljinskim upravljačem
Geberit AquaClean Sela sa tehnologijom WhirlSpray

Za svakodnevnu ličnu higijenu je veoma važna voda, koja čisti nežno, ali istovremeno i temeljno. Zbog toga je sve veći broj onih koji postaju ljubitelji prirodnog i nežnog čišnje vodom, koja zamenjuje toalet paprir. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i dodatnog komfora daje kupatilu posebnu draž.

Saznajte više o dodatnoj svežini

Geberit Monolith Dodatni prostor u kupatilu

Geberit Monolith sanitary module in sand grey

Kada se Geberit Monolith 2010. godine pojavio, supeo je da premosti jaz koji je postojao između predzidnih i ugradnih vodokotlića. Elegantni sanitarni moful sa ugrađenim vodokotlićem postao je poznat kao novi, svestrano dizajnirani kupatilski element. Geberit Monolith je od samog početka kompatibilan sa gotovo svim standradnim WC šoljama, kao i sa AquaClean WC tušem. Ugradnja obično ne zahteva strukturalne izmene, što je velika prednost, kako u novim zgradama, tako i kada je u pitanju renoviranje. Prednja srtana je napravljena od sigurnosnog stakla, dostupna je u različitim bojama i materijalima i dostupna je u dve visine. Geberit Monolith plus ima i dodatne funkcije koje pružaju dodatnu udobnost u kupatilu - integrisano LED svetlo, jedinicu za uklanjanje neprijatnih mirisa i tipku koja se lako čisti.

Saznajte više o funkcionalnosti i bojama