Geberitnoviteti za 2024. godinu

Nove idejeZa celo kupatilo

U nastavku pogledajte inovacije za 2024. godinu. i saznajte više o atraktivnim novim karakteristikama i dodacima u Geberit asortimanu ispre i iza zida.

Proizvodi za kupatilo

Geberit AquaClean AlbaInovacija godine

Geberit AquaClean Alba

Kao najnoviji dodatak porodici Geberit tuš WC šolja, AquaClean Alba je jednostavan, moderan WC sa funkcijom bidea.

To je idealan model za korisnike koji tek počinju da koriste tuš WC, jer uključuje samo najbitnije funkcije, a dodatni troškovi u poređenju sa konvencionalnim toaletom su minimalni.

Geberit AquaClean Sela SquareRavne linije u kupatilu

Geberit AquaClean Sela Square

Geometerijski oblici su popularan izbor u mnogim kupatilima. Ako ovo zvuči kao vaš stil, četvrtasti model iz linije AquaClean Sela sigurno će savršeno uokviriti vaš prostor.

Geberit AquaClean Sela Square je dostupan u dve varijante dizajna :

  • Alpsko bela dizajnerska pokrivna ploča se neprimetno uklapa u alpsko belu keramiku.
  • Sjajna hromirana dizajnerska pokrivna ploča stvara promišljen, ali nežan efekat akcentovanja.

Geberit Mix & MatchNove kombinacije ormarića kupatilskog umivaonika

Mix & Match: Nadpultni umivaonik Geberit ONE sa ormarićem iCon

Geberit sada nudi čitav niz različitih opcija za kombinovanje prostora oko umvaonika različitih serija. Uz Geberit Mix & Match, možete kombinovati kupatilski nameštaj, umivaonike i dodatke na modularnoj osnovi u različitim serijama.

Mix & Match asortiman umivaonika za pranje ruku je dizajniran na osnovu modularnog koncepta. U zavisnosti od dizajna i funkcionalnih preferencija, kupatilski nameštaj i umivaonici Geberit ONE, Acanto i iCon kupatilske serije se mogu pojedinačno montirati i upariti s odgovarajućim ogledalima ili ormarićima s ogledalima.

Geberit AcantoČiste linije, prilagođeni detalji

Umivaonik Geberit Acanto s kupatilskim nameštajem i WC šolja Geberit Acanto

Čitav asortiman nameštaja u seriji kupatila Geberit Acanto prošao je pun redizajn. Sve fioke sada imaju skladišni prostor pune dubine, jer izrez za sifon više nije potreban. Štaviše, Acanto nameštaj sada ima i oprobani i dokazani sistem fioka serija Geberit ONE i iCon. Kao i kod svog nameštaja iz serije Mix & Match, okvir nameštaja je isti, kao i interfejsi za montažu i dodatke, poput držača za peškire.

Osim dve staklene površine (u beloj i lava boji), asortiman sada obuhvata i kupatilski nameštaj u sjajno beloj, mat beloj i lava boji, kao i u melaminskim varijantama hrasta i oraha.

Više informacija o Geberit Acanto

Geberit BambiniModeran dizajn sa novim bojama

Deca se igraju u kupatilu Geberit Bambini

Modernizovane nove WC šolje, područja za igru i pranje, tipke za ispiranje, Geberit Duofix elementi za WC šolje, Geberit GIS kompleti za prostore za pranje i novoprojektovane armature za umivaonike biće dostupni od aprila 2024. godine za seriju kupatila Geberit Bambini.

Proizvodi iz serije kupatila dostupni su u više boja i kombinacija koje se uklapaju u prostorije za brigu o deci: okeanska plava i svetla plava, šumska zelena i svetla zelena, karmin crvena i narandžasta, kao i neutralna bela.

Geberit ConnectNove funkcije i servis

Umrežavanje Geberit sanitarnih aparata uz Geberit Connect

Od 2024. godine Geberit Connect sistem i Geberit Control će nuditi dodatne funkcije i proširene usluge:

  • Obaveštenja imejlom
  • Ažuriranja firmvera zasnovana na oblaku
  • Zahtevi za uslugu

Obaveštenja imejlom: Korisnici dobijaju informacije putem elektronske pošte u slučaju grešaka ili upozorenja u sistemu Geberit Connect. To znači da uvek znaju da li sve funkcioniše bez problema ili je potrebno intervenisati.

Ažuriranja firmvera zasnovana na oblaku: Geberit Gateway i krajnji uređaji mogu se ažurirati na najnoviju verziju kada je veza s oblakom aktivna.

Servisni zahtevi: Ako je potrebna podrška za podešavanja ili greške, zahtev za servis se može poslati servisnom timu kompanije Geberit preko aplikacije Geberit Control. Šalju se i svi potrebni podaci o uređaju, čime se obezbeđuje brža pomoć korisniku.