Radi što bolje usluge, ovaj sajt koristi kolačiće. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na ovu funkciju. Više informacija možete pronaći pod našom politikom o poštovanju privatnosti.

U redu
Geberit Srbija

Noviteti u Geberit asortimanu

U 2020. PREDSTAVLJAMO VAM:

Nove mogućnosti

Za celo kupatilo

Kombinacijom stručnosti u polju sanitarne tehnike, dizajna i inovativnih funkcija, otvaramo nove mogućnosti projektovanja, dizajniranja i instalacije kupatila. Pogledajte dodatne funkcije i mogućnosti iz Geberita, ispred i iza zida.

Proširen asortiman

 • Selnova Square kupatilo
Geberit Selnova - Pravo rešenje za svaki zahtev

Geberit Selnova serija se značajno proširila. Kada je u pitanju Selnova Square, fokus je na modernom nameštaju dostupnom u novim bojama i velikim izborom podnih i konzolnih WC šolja bez unutrašnje ivice. Potpuno novi dodatak seriji, Selnova Compact sada nudi WC šolje i umivaonike kompaktnih dimenzija.

Geberit Selnova

Savršen oblik i funkcionalnost

 • Geberit VariForm umivaonik
Geberit VariForm nameštaj

Geberit VariForm kupatilski nameštaj nudi nove mogućnosti u dizajniranju oblasti oko umivaonika za Geberit VariForm nadgradne umivaonike. Tanki, kompaktni panel, debljine svega 4 mm sa dekorativnom crnom ivicom uklapa se u trend minimalističkog dizajna.

Neupadljivi dizajn prenosi se u na unutrašnjost. Prostor u ormarićima se može maksimalno iskoristiti zahvaljujući fiokama bez otvora za sifon..

Geberit Option ormarići za ogledala sa ili bez osvetljenja savršena su dopuna VariForm seriji.

Geberit VariForm

Sjajan primer refleksije

 • Geberit Option Plus ogledalo
Geberit Option Plus ogledala

Koncept rasvete kod novog ogledala Option Plus je naročito pogodan, jer obezbeđuje optimalno osvetljenje plafona, lica i prostora oko umivaonika.

Indirektno svetlo savršeno osvetljava lice ispred ogledala. Svetlo se može prigušiti pomoću senzora, a takođe poseduje i funkciju protiv magljenja, koja se može aktivirati ručno.

Geberit Option Plus ogledala dostupna su u više različitih dimenzija: 40 / 60 / 75 / 90 / 120 cm.

Geberit ogledala sa osvetljenjem dostupna su u tri modela:

 • Option Basic model sa LED svetlom integrisanim sa strane.
 • Option model sa širokim LED svetlom na gornjoj ivici.
 • Option Plus model sa direktnim i indirektnim osvetljenjem sa gornje i donje strane. Mogućnost prigušenje svetla i funkcija protiv magljenja.

Geberit Option Plus

Baš onako kako volite

 • Tipke Sigma50 i Sigma21
Geberit tipke za aktiviranje Sigma21 i Sigma50

Izraženi trend ka individualizaciji sa sobom nosi sve veće zahteve u pogledu dizajna kupatila. Mogućnosti je sve više, a često su u pitanju detalji koje treba savršeno uklopiti. Tipke za aktiviranje ispiranja u novim, modernim bojama metala mogu da stvore malu, a opet značajnu razliku.

Geberit tipke za aktiviranje

Kompaktna elegancija

 • Geberit Smyle Square WC
Geberit Smyle Square

Moderna Geberit Smyle WC šolja geometrijskog dizajna dostupna je sa skraćenom projekcijom. Sa projekcijom od 490 mm, konzolna Rimfree WC šolja savršeno se uklapa u mala kupatila za goste. WC šolja je zatvorenih kontura sa skivenim kačenjem i delimično skrivenim sifonom. Kupci mogu da biraju između nekoliko WC sedišta tankog dizajna i opcionim soft-close mehanizmom i quick-release šarkama.

Geberit Smyle

Geberit ONE

 • Geberit One
Funkcionalan dizajn za bolji kvalitet života

U seriji Geberit ONE spojili smo sanitarnu i dizajnersku ekspertizu. Zbog toga je Geberit ONE prvo potpuno integrisano i celokupno rešenje za kupatilo. To smo postigli integracijom mnogih elemenata iza zida.

Geberit ONE konzolna WC šolja i bide su dizajnerski upareni, elegantni i savršenih dimenzija.

Geberit ONE

Geberit Sestra tuš kada

Susret dizajna i funkcionalnosti

Jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, nova tuš kada od kamene smole Sestra upotpunjuje ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo.

Geberit Sestra tuš kada

Nova kanalica

 • Geberit CleanLine80 tuš kanalica u boji šampanjca
Geberit CleanLine80 tuš kanalica

Najnoviji dodatak Geberit CleanLine tuš kanalicama je model CleanLine80. Ono što je novo je integrisan nagib i čelični profili za odvodnju vode. Tehnički koncept - odvodnja bez skrivenih mesta za skupljanje nečistoće i maska koja se lako može skinuti radi čišćenja - ostaje nepromenjen. CleanLine80 dostupna je u dve dimenzije i može se skratiti i prilagoditi tuš prostoru. Nova Geberit CleanLine80 tuš kanalica dostupna je u tri boje: šapanjac, crni hrom i nerđajući čelik.

Tuš prostor u ravni poda

Najprodavanije tipke u novom dizajnu

Geberit Sigma20 i Sigma30 tipke

Geberit u ponudi ima nove Sigma20 i Sigma30 tipke za ispiranje. Bilo na mat ili sjajnoj površini, ivice tastera za ispiranje daju novi sjaj beloj i crnoj boji. Matirane površine presvučene su premazom za lakše čišćenje.

Geberit tipke za aktiviranje

Novi Geberit DuoFresh modul

 • Geberit Sigma30 tipka za aktiviranje sa jedinicom za uklanjanje neprijatnih mirisa i keramičkim saćastim filterom

Novi modul za uklanjanje neprijatnih mirisa donosi udobnost i svežinu u svako kupatilo. Uklanja neprijatne mirise direktno iz WC šolje i neutrališe ih pomoću keramičkog saćastog filtera. Dodatna praktična funkcija je LED svetlo za orijentaciju i dodatak za uložak za dezinfekciju. Novi Geberit DuoFresh modul može lako da se montira u bilo koji Geberit Sigma vodokotlić i može da se kombinuje sa skoro bilo kojom tipkom za aktiviranje iz asortimana Sigma.

Geberit tipke za aktiviranje sa jedinicom za izvlačenje neprijatnih mirisa

Geberit Silent-db20 redukovana priključna spojnica

 • Geberit Silent-db20 redukovana priključna spojinca

Sada sa zaptivnom gumicom za ubacivanje dodatnih cevi uz manje napora. Geberit Silent-db20 zaptivni prsten može se koristiti sa elektrofuznim spojnicama bez dodatnog napora. Dimenzija DN 56/50.

Više informacija o Geberit Silent-db20

Geberit strugač za cevi

Uz cevni strugač i akumulatorski odvijač brže ćete pripremiti krajeve cevi za zavarivanje. Geberit nudi strugače za standardne dimenzije cevi.

Raspoloživi prečnici: d56, d63, d76, d90 i d110

Geberit strugač za cevi dostupan je u kompletu ili kao zaseban artikal.

Alat i pribor

Geberit Pluvia krovni ulivni element sa prirubnicom za oluke, 25 l

Geberit Pluvia krovni ulivni element sa prirubnicom za oluk sada je dostupan sa kapacitetom od 25 l/s i prečnikom d90. Novi Geberit Pluvia ulivni element može se koristiti za žljebove minimalne širine od 30 cm.

Geberit Pluvia

Geberit Silent-db20 koleno, 45°, sa dugim krakom

Novi fiting omogućava bržu i lakšu instalaciju, kao i povezivanje cevi: umesto sečenja cevi na odgovarajuću dužinu i povezivanja sa kolenom 45°, dugi krak se može skratiti u skladu sa potrebnom debljinom plafona. Fiting je predviđen za korišćenje za plafone debljine od 150 do 200 mm.

Cev za sakupljanje može se montirati blizu plafona, jer se RS90 Plus protivpožarna spona može postaviti na visini plafona bez opasnosti od sudara sa kvačilom ili elektro-zavarivačem.

Geberit db20