Geberit Noviteti 2023

Nove mogućnosti za čitavo kupatilo

Možete dobiti ekskluzivni pregled predstojećih inovacija za 2023. Detaljne informacije biće dostupne od aprila. Nastavite sa čitanjem kako biste saznali koje su to atraktivne nove karakteristike i dodaci u Geberit asortimanu za ugradne i predzidne proizvode.

Kupatilske serije

Nadogradnja asortimana Option ogledala Pregršt mogućnosti

Osvetljenje u kupatilu (© Geberit)

Kao što su keramika i nameštaj sastavni deo kupatila, ogledala sa osvetljenjem ne obezbeđuju samo idealno osvetljenje u kupatilu, već nude i optimalan odraz u ogledalu. Sa 22 nova modela, u asortimanu Geberit Option ogledala sa osvetljenjem sada je dostupno 40 modela različitog oblika i dimenzija.

Saznajte više

MyClimate Sertifikat CO2 sertifikovana keramika

CO2 oznaka(© Geberit)

Geberit sada podržava projekat zaštite šuma švajcarske myclimate fondacije u Tanzaniji. Ovim dobrovoljnim prilogom kompanija ublažava nezaobilazne emisije CO² koje nastaju tokom proizvodnje keramike. Svi keramički proizvodi u Geberit ONE, Acanto, Xeno², iCon, Smyle i VariForm kupatilskim serijama biće uključeni u ovu inicijativu od početka 2023. godine.

Saznajte više

Selnova Square Proširenje Geberit Selnova Square asortimana

Geberit Selnova Square set (© Geberit)

Asortiman proizvoda Geberit Selnova Square serije se proširuje tako da uključuje tri kompaktna seta kupatilskog nameštaja koji se sastoje od umivaonika za pranje ruku i ormarića. Serija kupatila je takođe dopunjena sa dve dodatne garniture nameštaja u kompletu sa pločom za umivaonik i nadgradnim ovalnim umivaonikom. Novi setovi za seriju kupatila Geberit Selnova Square dostupni su u četiri boje: bela, lava, američki orah i američki orah svetli.

Geberit Selnova Square umivaonici dostupni su kao setovi u veličinama 36, 45 i 50 centimetara. Set uključuje umivaonik i odgovarajući ormarić. Kompaktne i linearne jedinice nude još više prostora za skladištenje.

Novi dodatak Geberit Selnova Square seriji je dizajn opcija koja sadrži ovalni umivaonik i ploču za umivaonik veličine 60 i 80 centimetara. Ploča za umivaonik i ormarić potrebni za montažu umivaonika su dostupni u kompletu. Što se tiče montaže, umivaonik se montira na ploču i postavlja na ormarić.

Saznajte više