Svež sloj boje u vašem kupatilu

Posle neobuzdanih boja koje su bile poluparne sedamdesetih i osamdesetih godina, vratila se bela boja i već dugo je dominantna boja u kupatilu. Bela simbolizuje čistoću i već dugo se koristi u mnogim kupatilima za pločice, zidove i keramičke elemente. Međutim, dani potpuno belih kupatila postaju stvar prošlosti. Sada kupci traže više domaćinske atmosfere, koja se, između ostalog, postiže i upotrebnom različitih nijansi boja.

Vlasnicima kuća ili stanova su izdržljivost kupatilske opreme i estetika od jednake važnosti, zato što će se većina kupatila korisiti narednih 20 do 30 godina i za to vreme će možda samo jedanput ibti renovirana. Ovo takođe objašnjava zašto beli tonovi nisu izašli iz mode. Veći deo keramičke opreme se i dalje proizvodi u beloj boji, sa idejom dase lako kombinuju i da ljudima ne dosadi brzo.

Sveža i svetla atmosfera

Pastelne nijanse

U današnje vreme su zidovi kupatila često obojeni bojama poput bež, svetlo sive ili puderaste boje. Neutralne boje donose moderan i bezvremenski elegantan pečat. Štaviše, beli umivaonici i WC šolje izgledaju posebno prefinjeno kada se kombinuju sa ovim bojama.

Preporučujemo upotrebu klsičnih oblika i boja kada je u pitanju izbor sanitarnih instalacionih elemenata i keramike, kao i upotrebu toplih boja za zidove. I zapamtite: manje je više. Ne pokušavajte da mešate previše različitih tonova. Ne samo da će izgledati neprivlačno, već će stvoriti i neuredan izgled kupatila,

Međutim, boje božete dodati uz pomoć ukrasa i dodataka koje možete lako i jeftino zameniti.

Boja koje veseli

Pastelne nijanse
  • Peščana i nude tonovi stvaraju osećaj topline. Deluju smirujuće na oči i na um i prenose osećaj harmonije.
  • Sivi tonovi
  • Pastelne boje: Svetlo plava, ružičasta, mint boja i slične nijanse pružaju osećaj lakoće i blagostanja u prostoriji. Lepota pastelnih nijansi je u tome što se uvek dobro slažu sa belim kupatilskim nameštajem.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu