ROMANTIKA I GUŽVA – SVE NA JEDNOM MESTU

Ako imate sređen prostor za odlaganje u kupatilu, ne morate da se bojite svakodnevne gužve u kupatilu

Zamislite sledeću scenu – nežno svetlucanje sveća, latice ruža razbacane svuda. Uzbudljiva aroma i prijatni zvuci ispunjavaju prostoriju. Konačno možete da se potpuno opustite … ali sačekajte trenutak – scena sa svećama i ružama odigrala se sinoć. Upravo je prošlo sedam sati ujutru i vraćate se u svakodnevnu realnost. Članovi porodice kreću na posao, u školu i u vrtić trudeći da se svi u isto vreme zguraju u kupatilo, koje svakog dana postaje „usko grlo“.

Jednog minuta kupatilo je oaza mira, a već sledećeg, užurbana košnica. Kupatilo mora da ispuni različite zahteve i potrebe – ponekad i u isto vreme. Ako je pametno dizajnirano, može da ostvari baš taj cilj. Sve se svodi na odličan dizajn i korišćenje prostora za odlaganje. Prava je umetnost postaviti predmete u različite tipove kupatilskog nameštaja da bi sve bilo na logičnom mestu i da bi brzo moglo da se dohvati. Ormarić sa ogledalom, na primer, idealna je lokacija za većinu stvari koje se svakodnevno koriste, poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetičkih proizvoda. Idealno bi bilo da ormarić umivaonika preuzme ulogu prostora za odlaganje za sve ostale stvari. Osim što služi za odlaganje četki za kosu i fena, može da služi i kao pravo skladište za odlaganje najrazličitijih stvari, od kupki do peškira za ruke. Ako želite još više prostora, možete da postavite bočni ili visoki ormarić.

Ukratko, ako vam je prostor za odlaganje u kupatilu pod kontrolom, nemate čega da se bojite u pogledu buke i gužve u porodičnom kupatilu, već možete da se radujete trenucima za mir i opuštanje koji su pred vama.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu