Geberit BambiniKupatila prilagođena deci uz faktor zabave

Sanitarne prostorije za obdaništa i škole

Deca se igraju u području za igru i pranje Geberit Bambini

Deca kroz igru otkrivaju svet. Kada postavljate sanitarne čvorove za decu u objektima poput obdaništa, centara za brigu o deci i škola, bitno je razmotriti higijenu, lakoću čišćenja i bezbednost kao ključne faktore. Kupatilske prostorije prilagođene deci mogu da promovišu razigran pristup ličnom zdravlju i higijeni.

Serija kupatila Geberit Bambini nudi WC za decu, umivaonike za decu i ostale proizvode za prostore za pranje koji su posebno prilagođeni potrebama mališana i dece do 14 godina. Koncept boja stvara razigranu, ali bezvremensku atmosferu u sanitarnim prostorijama. Ova serija, sa proizvodima koji se lako čiste, takođe zadovoljava zahteve osoblja koje obavlja negu i čišćenje.

Geberit Bambini, ukratko

Zašto izabrati Geberit Bambini?

Savršena visina

Oprema za toalete i prostore za pranje pogodna za različite starosne grupe

Faktor zabave s obrazovnom vrednošću

Mogućnost eksperimentisanja sa funkcijama poput prigušivog sliva i tobogana.

Lako se čisti

Rimfree zatvoreni WC keramički aparat nema ivicu za ispiranje

Besprekorna ugradnja

Dokazan proces ugradnje s Geberit instalacionim elementima i priključcima

Kompletna serija kupatila Geberit Bambini prilagođena deci
Izaberite taster za informacije na slici

Toaletna keramika prilagođena deciza obdaništa i predškolske ustanove

Keramički aparati za WC postavljeni na odgovarajućoj visini i s prilagođenom opremom dizajnirani su da podrže decu tokom njihovog učenja korišćenja WC-a. Rimfree® WC šolje bez oboda za ispiranje dostupne su u tri različite visine: 24, 30  i 35 cm.

Konzolna WC šolja se može postaviti na visini od 35 cm koja odgovara deci. To znači da je pod ispod WC šolje čist i da se lako čisti. Dve zidne WC šolje za malu decu i decu do predškolskog uzrasta postavljena su u ravni sa zidom. Štaviše, površina WC-a se može očistiti brzim brisanjem zahvaljujući zatvorenom dizajnu WC-a.

Keramički aparati za WC mogu se kombinovati sa WC sedište sa ručkama na poklopcu ili WC sedištem s rukohvatima. Prsten WC sedišta u obliku noše dostupan je za najmanje sanitarne keramičke proizvode. Sve naše WC daske su jednostavne za čišćenje, higijenska i ergonomski dizajnirana.

Područje za igru i pranjeza decu svih uzrasta

Geberit Bambini područje za igru i pranje

Deca vole da se igraju vodom! Specijalni umivaonici izrađeni od ovog svestranog, izdržljivog čvrstog površinskog materijala koji razigrano budi dečiju ljubav prema vodi. Niska montaža umivaonika prilagođena deci sa zaobljenim oblicima olakšava i čini zabavnijim podučavanje najmlađih o ličnoj higijeni.

Umivaonici za decu se mogu instalirati na visinama pogodnim za decu u rasponu od 45 do 60 cm. Pametni detalji kao što su niske dubine ugradnje i bliži otvor za armaturu čine ih još lakšim za upotrebu. Takođe, uključuju slavine sa zabavnim dizajnima koje zaista podstiču maštu dece. Dostupni su u živopisnim ili neutralnim bojama kako bi odgovarali ambijentu u sanitarnom prostoru.

Dodatne pogodnosti umivaonika za decu:

  • Smanjena dubina
  • Opciona završna obrada u četiri različite varijante boja: bez ilustracije, okeansko plava, šumsko zelena i karmin crvena
  • Odgovarajuća armatura za umivaonik u dizajnu prikladnom za decu

Sadržaji prikladni za decuza više zabave u kupatilu

Geberit Bambini područje za igru i pranje s prigušivim slivom

Podsticanje istraživanja – promovisanje pokušaja i grešaka – uživanje u praktičnom učenju: Područje za igru i pranje u seriji Geberit Bambini nudi širok spektar opcija za igru sa vodom. U umivaonike su integrisana do tri nivoa, svaki prilagođen i pristupačan različitim uzrasnim grupama. Ovi nivoi su predstavljeni kao nežni talasi u razigranom i fluidnom dizajnu.

U gornjem delu područja za igru i pranje, prigušivi sliv je savršeno mesto za aktivnosti u vodi, dok integrisani tobogan do najnižeg umivaonika poziva decu da se igraju i eksperimentišu.

Upravo ovaj razigrani pristup čini svakodnevnu higijenu još zabavnijom. Motiv talasa zapravo služi dvostrukoj svrsi: ne samo da simbolizuje funkcionalnost područja za igru i pranje, već takođe odražava beskrajnu maštu i kreativnost dece.

Harmonična šema bojaza dečije sanitarije

U sanitarnim prostorijama za obdaništa, škole i centre za brigu o deci, ima smisla da izaberete zabavne boje koje su pogodne za decu u ovoj fazi njihovog razvoja. Boje ne samo što doprinose stvaranju prijatne atmosfere, već i ističu funkcije – na primer, deci je lakše da razlikuju velike i male zapremine za ispiranje ako tipke za ispiranje imaju različite boje.

Da bi se osiguralo da je celokupna ugradnja sanitarnih instalacija usaglašena u pogledu boje, tipke za ispiranje, daske za toalet, slavine za umivaonik i dizajnerske ploče za umivaonike mogu se besprekorno kombinovati u bojama modernih tonova.

Trenutni izbor boja je moderan, suptilan i nudi brojne mogućnosti kombinovanja.

Lako čišćenje uz Geberit Bambini

Uputstvo za čišćenje područja za igru i pranje Geberit Bambini

Kada se igra i istraživanje završe, vreme je da područje za igru i pranje ponovo izgledaj čisto i uredno. Toaleti, umivaonici, slavine i drugi proizvodi Geberit Bambini dizajnirani su tako da se lako čiste i održavaju uz minimalan napor.

Za svakodnevno čišćenje preporučujemo da koristite vodu kao i meku krpu. Tvrdokorne mrlje mogu se ukloniti grubom stranom plastičnog sunđera i blagom kremom za ribanje.

Što se tiče slavina, one se mogu čistiti komercijalno dostupnim sredstvom za čišćenje slavina i čelika. Čak i nakon intenzivne upotrebe, dečija sanitarna prostorija je za tren oka kao nova.

Sanitarne prostorije prilagođene deciza brzu ugradnju

Korak ugradnje na element Geberit Duofix za seriju Bambini

Specijalni Geberit Duofix element je dostupan za Geberit Bambini, koji se može koristiti za ugradnju malih dečijih toaleta u visinama od 24 ili 30 cm.

Tipka za ispiranje može se podesiti na visinu od 78, 83 ili 88 cm tokom ugradnje tako da deca mogu da puste vodu u toaletu na lako dostupnoj visini. Vodoinstalateri mogu koristiti skalu na okviru za određivanje odgovarajućih visina i nastaviti sa uobičajenom ugradnjom.

Geberit Bambini je dizajniran uzimajući u obzir potrebe dece i ugrađuje se vrlo lako.

Inovativne funkcije na prvi pogled

Asortiman proizvoda Geberit BambiniPodaci o proizvodu, dimenzije itd.

Deca se igraju u sanitarnoj prostoriji u kojoj se nalazi Geberit Bambini

Tehničke informacije, kao što su CAD podaci, tehnički listovi proizvoda i tačne dimenzije mogu se pronaći u našem katalogu proizvoda. Otkrijte kompletan asortiman Geberit Bambini.

Pregledajte katalog proizvoda

Najčešća pitanjao dizajnu sanitarnih prostorija u obdaništima i školama

Gde mogu da kupim Geberit Bambini?

Možete da pogledate i kupite Geberit Bambini u vašem lokalnom specijalizovanoj prodavnici ili u izložbenom salonu u vašoj blizini. Naši partneri će vam rado pomoći.

Pronađite specijalizovanog prodavca