GEBERIT UGRADNI SISTEMISLOBODA ZA KUPATILO UZ PREDZIDNU KONSTRUKCIJU

Tako se danas prave kupatila

Geberit Duofix predzidni sistem za suvu gradnju

Kada se radi o uređenju kupatila, klijenti danas očekuju savremen dizajn i inovativne funkcije. Tako tuš WC šolja spada u standardnu opremu, jer nudi posebne prednosti po pitanju čišćenja, higijene i pouzdanosti. Predzidna konstrukcija je u ovom slučaju veoma važna i neophodna. Zahvaljujući usaglašenim komponentama Geberit instalacionih sistema, može se doći do rešenja koje će odgovarati gotovo svakoj građevinskoj situaciji.

Jasne prednosti

Kupatilo sa Geberit tipkom za aktiviranje Sigma30

Pored jasnih prednosti kao što su jednostavno čišćenje i ušteda prostora sa konzolnom WC šoljom, Geberit ugradni sistemi su pouzdana i izuzetno kvalitetna rešenja za gradnju savremenih kupatila:

  • Čvrsta čelična konstrukcija
  • Konzolne WC šolje testirane do 400 kg opterećenja
  • Bešavni vodokotlić, izliven iz jednog dela, od PE-HD dugog radnog veka
  • 100% proverena zaptivenost
  • Trostruko zavareno ispirno koleno
  • Lako dostupni svi funkcionalni delovi
  • 25 godina dostupnosti rezervnih delova
  • Jednostavna instalacija

Geberit Duofix

Geberit Duofix predzidni sistem sa zidnim sidrom

Geberit Duofix je opsežan program za sve sanitarne aparate sa univerzalno upotrebljivim i samostojećim instalacionim elementima u suvoj gradnji. Pogodan za instalacije sa pregradnim zidom, instalacije u zidu sa laganom konstrukcijom zidova, kao i za predzidne konstrukcije sa delimičnom visinom i visinom etaže za primenu u novogradnji i u renoviranjima.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix vodokotlić za masivnu konstrukciju

Geberit Kombifix instalacioni elementi nude rešenje za konzolne instalacije u sanitarnim prostorijama u masivnoj konstrukciji. Na raspolaganju su instalacioni elementi za sve uobičajene sanitarne aparate. Instalacioni elementi su predviđeni za upotrebu za ozidani ili betonirani zid.

Geberit Kombifix

Video

Instalacija

Saznajte više o elementu Geberit Duofix.