Povećana pristupačnostu kupatilu

Geberit zidni tuš odvod

Kupatila u kojima je moguće kretanje bez barijera - za one koji žele dizajn koji će odgovarati različitim starosnim dobima i potrebama.

Nesmetano kretanje je veoma važno i dodatni trud koji bi bio uložen u planiranje takvog doma i kupatila je svakako vredan. Planiranje prostorija koje su prilagođene svakom starosnom dobu doprinose svima - od dece do osoba sa invaliditetom. Kupatilo koje je dizajnirano tako da se može prilagoditi različitim potrebama koje će se vremenom pojaviti, pomoći će vam da se osećate bezbrižno. Zbog toga bi ove stvari trebalo da imate na umu kada pravite plan za kupatilo, bez obzira na vaše godine. Ulaganje u novo kupatilo bi trebalo da uključuje dugoročnije planove. Zbog toga razvijamo rešenja koja vam dugoročno olakšavaju svakodnevni život, tako da možete uživati kretanju bez prepreka.

Bolja kupatila za bolji život

Korisne informacije i pametna rešenja za povećanu pristupačnost

KOJE KUPATILO ŽELITE?

Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu