WC za goste kao vizitkarta

Mali umivaonik za gostinjsko kupatilo iz kupatilske serije Geberit Citterio

Sa stilom ste dizajnirali toalet za goste. Tople boje i materijali visokog kvaliteta, veliki umivaonik sa jednostavnim ugradnim armaturama, veliko ogledalo, prijatno svetlo i tiha ventilacija omogućavaju da se vaši gosti osećaju opušteno. A da biste i gostima (i sebi) pružili joj jednu pogodnost, možete da postavite i tuš WC. Kao domaćin pobrinite se i o sledećim sitnim detaljima da biste dodatno ugodili svojim posetiocima:

  • Slobodne kuke za odeću za jakne i džempere
  • Dve ili tri rezervne rolne papira
  • Suva i čista četka za WC šolju
  • Dovoljno tečnog sapuna ili običnog sapuna
  • Nekolicina čistih malih peškira za ruke i korpa za veš
  • Mala prazna kanta za otpatke sa poklopcem

Izbegavajte stare časopise, mirišljave štapiće i prašnjavo suvo cveće. Uputstva za korišćenje WC šolje, koliko god dobronamerna, takođe su neprikladna. Sa druge strane, ako imate mesta za vazu sa svežim cvećem, možete da priredite svojim gostima divno iznenađenje.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu