Četiri saveta za luksuznije kupatilo

Stres dominira našim poslovnim i privatnim životima u kojima smo neprekidno u žurbi. Tokom jednog sastanka već organizujemo sledeći, a ako uveče sednemo da gledamo film, istovremeno skrolujemo kroz fid na Instagramu. Krajnje je vreme da se malo odmorimo, a ima li boljeg mesta za to od opuštene atmosfere u kupatilu?

Geberit kupatilo

1. SAVET: KUPATILSKI NAMEŠTAJ VISOKOG KVALITETA

Visokokvalitetan i privlačan dizajn kupatila je osnova za udobnu atmosferu. Ako se svi detalji uklope, enterijer kupatila će vam omogućiti da započnete svoj dan na pravi način i da uveče uživate u kada dođete kući. Atraktivna rešenja za odlaganje nude maksimalnu praktičnost i pretvaraju i najmanja kupatila u oazu za relaksaciju duše i tela.

Ukratko o Geberit serijama za kupatilo

2. SAVET: TUŠ WC

WC šolja je uobičajeni predmet koji svakodnevno koristimo bez previše razmišljanja. Međutim, tuš WC je mnogo više od prosečnog sanitarnog elementa jer, između ostalog, nudi potpuno novi osećaj svežine i čistoće. Zbog njega svaka poseta kupatilu predstavlja priliku za relaksaciju.

Geberit AquaClean

3. SAVET: OGLEDALA SA FUNKCIJOM ZAGREVANJA

Zamislite na trenutak da ste ujutru izašli iz prijatnog toplog tuša i da stojite pred umivaonikom da biste se obrijali ili našminkali, ali ogledalo je zamagljeno. Možete da ga odmaglite pomoću fena ili da ga obrišete, ali su za to potrebni vreme i trud. Ako ne želite da se ogledalo zamagljuje dok se tuširate, treba vam ogledalo sa funkcijom zagrevanja (link do stranice sa ogledalima za kupatila).

4. SAVET: DODACI

Atmosfera u kupatilu može da se poboljša sa samo nekoliko stvari: sveće, prijatni mirisi, lagana muzika ili sveće i biljke mogu da transformišu kupatilo u sjajno mesto za relaksaciju.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu