Ideje za renoviranje kupatila

Kako da redizajnirate staro kupatilo.? Dva uspešna primera sa fotografijama pre i posle iz Švajcarske i Norveške inspirisaće vas modernim dizajnom.

Pre i posle: dizajniranje starog kupatilaExample from Switzerland

Tamno, staromodno i ošećeno – u tom stanju je bilo kupatilo porodice D'Apice Herger iz Švajcarske pre renoviranja. Srećom, bili su u mogućnosti da ga preurede i modernizuju. Skinuli su zodive, demontirali stare uređaje i mračno kupatilo pretvorili u svetlu, modernu oazu za svega nekoliko nedelja.

Udobnost je veoma bitna u kupatilu. Sa koordinisanim sanitarnim proizvodima i jednostavnim izborom boja i materijala, kao što su pločice sa izgledom betona i drvenim kupatilskim nameštajem, transformacija je bila uspešna.

Pre i posle: Tuš prostor u ravni poda

Tuš prostor u ravni poda zamenio je usku tuš kabinu u renoviranom kupatilu. Ovo rešenje je daleko pogodnije i bezbednije. Geberit CelanLine tuš kanal uklapa se sa sivim pločicama i poentira svojim tankim dizajnom i efikasnom odvodnjom. Stakleni pregradni zid propušta dovoljno svetlosti u prostoriju, čineći da tuš prostor izgleda manje glomazno.

Kupatilo sa uskom tuš kabinom, kadom i podnom WC šoljom
Tuš WC izmešu tuš prostora i kade

Opcije za zamenu pločicaPrimer iz Norveške

Pre renoviranja, vlasnicima je kupatilo od šest kvadrata u kući na Saetreu u Norveškoj bilo staro i neudobno. Hladne, svetloplave kamene pločice i drveni nameštaj daju određeni ton.

Malo kupatilo je vizuelno povećano uz pomoć pločica

Nakon renoviranja, bele mermerne pločice na zidovima i podu stvorile su harmoničan i bezvremenski dizajn. Daju prostoru svetlu i prijatnu atmosferu. Velike pločice takođe čine da prostorija izgleda veće.T

Renoviranje kupatila: saveti i inspiracija

Pročitajte slične tekstove

Proizvodi za kupatilo