Ovde rado sedimo

Nekim danima se prosto ne osećate dobro. Nemate dovoljno energije i osećate kao da su vam noge nestabilne. Da li vam ovo zvuči poznato? Takvim danima čak i tuširanje može da predstavlja izazov.

Geberit kupatilo sa mestom za sedenje

STOLICA U TUŠU

Naizmenično tuširanje toplom i hladnom vodom poboljšava cirkulaciju i često može mnogo da vam pomogne.

Udobnost i bezbednost u prostoru za tuširanje mogu da se poboljšaju uz tuševe u ravni poda, optimizovane podne površine i montiranje sedišta za tuš. U zavisnosti od vaših potreba, visina sedišta za tuš može da se podešava, da se montira na fiksnoj visini ili da se koristi kao mobilno rešenje koje može da se okači. Zahvaljujući integrisanoj funkciji sklapanja može da izdrži opterećenja i zauzima veoma malo mesta. Čak će i stabilna stoličica obaviti posao pod uslovom da je prikladna za vlažne prostorije.

Tuš sa popločanim mestom za sedenje

STOLICA MOŽE DA BUDE VEOMA PRAKTIČNA

Osim što može da bude opuštajuće da sednete i uživate u toploj vodi tokom tuširanja, stolica za tuš može da se koristi i kao udoban oslonac za stopala, na primer, tokom brijanja nogu ili ako želite da uživate u hidroterapiji toplom i hladnom vodom.

Ipak, mora se priznati da sedište ili stolica u tuš kabini ne izgleda naročito elegantno. Klupa postavljena u prostor za tuširanje pruža odgovarajuću alternativu konvencionalnoj stolici. Uz pravi izbor materijala i boje može savršeno da se uklopi u celokupni dizajn dok istovremeno pruža dodatnu površinu za sedenje ili prostor za stvari koje se često koriste u kupatilu.

SAVETI U SPECIJALIZOVANIM PRODAVNICAMA

Ako želite da uzmete u obzir postavljanje sedišta u budućem tušu, preporučujemo vam da ugovorite sastanak sa nekim u obližnjoj sa specijalizovanoj prodavnici. Oni će vam dati najbolji savet.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu