NEŠTO ŠTO NISTE OČEKIVALI

Tipka za aktivaciju je prva stavka u tehnici ispiranja. Ona, pre svega, ima praktičnu funkciju: aktivira ispiranje. Veliki taster za jače ispiranje, manji za slabije. Ona takođe obezbeđuje lak pristup mehaničkim elementima koji su sakriveni iza nje, tako da je lako održavati i popravljati sistem ukoliko je to potrebno. Ali tipka je mnogo više od toga. Zahvaljujući prilagodljivosti, tipke su svojevrstan ukras u svakom kupatilu. Na primer, tipke za aktivaciju kao što je Omega60 su minimalističke, jednostavne i ravne i daju kupatilu osećaj smirenosti i prozračnosti. In fact, the Omega60 quite literally takes a step back, as it is installed flush to the tiled wall.

Primer besprekorne integracije

Tipka Omega60

Minimalističke, ravne ploče, kao što je Omega60, odstupajukorak unazad i pružaju kupatilu osećaj jasnoće i smirenosti. Zapravo, Omega60 se doslovno vraća korak unazad jer je instaliran u ravni sa popločanim zidom.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu