KADA SU NEPRIJATNI MIRISI NEPOŽELJNI

Neprijatni mirisi u kupatilu? Ne mora da bude tako.

Vreme je za večeru. Članovi porodice nestrpljivo čekaju za trpezarijskim stolom, naoružani viljuškama i noževima. Nema sumnje da je mama pripremila još jedan ukusan obrok – ali šta je to će možda ostati misterija. Razlog za to je što je aspirator aktiviran i vrata su zatvorena da se mirisi iz kuhinje ne bi širili kućom. To je nešto na šta mama stalno podseća članove svoje porodice!

Situacija je veoma slična u kupatilu. Iako je prostorija generalno sveža i čista, povremeno mogu da se jave prilično neprijatni mirisi koji mogu da se duže zadrže. Već neko duže vreme se u kupatilima koriste filteri za neprijatne mirise da bi se pobedio ovaj problem i oni rade na prilično sličan problem kao aspiratori u kuhinjama. Srećom, filteri su mnogo tiši od aspiratora. Umesto da odvode mirise nastale kuvanjem, oni uklanjanju neprijatne mirise u toaletu u samom izvoru – u samoj WC šolji. Zbog toga će kupatilo vratiti svoj prijatan sveži miris.

Evo malog saveta: da bi jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa radila najbolje što može, filter treba da se redovno menja. To je nešto što važi i za kuhinju i za kupatilo.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu