ZBOGOM HLADNOM WC-U

Nema potrebe da trpite hladnoću tokom odlaska u toalet, niti hladna WC sedišta

Dovoljna je kazna to što morate da napustite topli krevet u ranim jutarnjim satima. Ako zatim morate da se dodatno kaznite tako što ćete sesti na hladnu dasku WC šolje, vaš ugodni početak dana ostaće samo pusta želja. Prostirke za WC, topli radijatori za odlaganje peškira i podno grejanje mogu delimično da pomognu da se u kupatilu osećate prijatnije, ali nažalost, WC šolja ostaje hladan tron. Međutim, ne mora više biti tako – odgovor je u WC sedištima koja se greju. Ono što je već duže vreme osnovna kultura u Japanu sada može postati realnost i u vašem kupatilu. Zamislite sledeći scenario. Pali se budilnik. Ustajete iz kreveta i pospani odlazite u pravcu kupatila. Kad kročite u njega, automatski se uključuje funkcija grejanja sedišta zahvaljujući senzoru za detekciju korisnika. Sve što vam preostaje je da uživate u prijatnoj toploti WC sedišta.

Uzgred, osim što čini čitavo iskustvo odlaska u WC mnogo prijatnijim, WC sedište koje se greje je dobro i za vaše zdravlje. Toplota poboljšava cirkulaciju, a to stimuliše bešiku i creva, pa će vam jutarnji odlazak u WC biti još lakši.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu