Koliko čistoće želite?

Kako se čistimo nakon korišćenja toaleta?

Za svaku osobu, redovni odlazak u toalet je sastavni deo života. Posebno je važno da se osećate što ugodnije i higijenski. Na kraju krajeva, svi žele da se osećaju sveže i čisto nakon svakog odlaska u toalet, i zato se u većini domaćinstava koriste suvi ili vlažni toalet papir. Međutim, da li se upotrebom toalet papira zaista postiže prava čistoća? Naučna zajednica kaže ne, a sa time se slaže i veliki deo stanovništva. Poznati američki reper napravio je sledeće poređenje: „Uzmite malo čokolade, istrljajte je na drveni pod, a zatim pokušajte da je obršete suvim peškirom. Samo ćete je dodatno razmazati.“ Ima smisla, iako je malo grozno kada primenite analogiju na konkretan slučaj odlaska u WC. Pa, koliko je zdravo i higijenski koristiti vlažan toalet papir?

Iako se često reklamira kao higijenski proizovd, vlažan toalet papir uopšte nije zdrav. Naprotiv. Neki od sastojaka koji se koriste u papiru mogu izazvati reakciju na koži ili čak dovesti do alergijske reakcije. Pa kako da se očistimo nakon odlaska u toalet? Odgovor je, zapravo, prilično jednostavan – koristite vodu. WC šolje sa integrisanom mlaznicom pružaju idealno rešenje! Tuš WC-i koji čiste intimnu regiju na dodir dugmeta su dobri za vašu kožu i garantuju da ćete nakon svakog odlaska u WC imati isti osećaj kao da ste se upravo istuširali.
Svežina na jedan dodir.

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu