GDE SMESTITI SVE OVE STVARI?

Gde stoji četkica za zube? Kako mogu da stvorim osećaj reda u kupatilu, a da predmeti koji se koriste svakodnevno budu lako dostupni? Sve su to važna pitanja koja naši inženjeri proizvoda moraju uzeti u obzir. Dvoje blogera su ovo testirali i pokazali su kako i gde oni vole da odlažu važne predmete u kupatilu, kao što su proizvodi za negu ili četkice za zube. Takođe su to uradili tako da raspoloživ prostor bude dovoljan za čitavu porodicu, a da istovremeno u nameštaju za kupatilo postoji red i dobra organizacija.

Geberit Option ogledala

POTREBA ZA PRAKTIČNIM REŠENJIMA

U svom blogu Gospođica uredna, stručnjak za organizaciju Deniz Kolkuon nam pokazuje gde bi smestila najvažnije predmete u kupatilu. Njen moto je da sve treba odložiti tako da bude praktično, ali i da izgleda dobro. Drugim rečima, sve predmete odlaže u ormarić sa ogledalom i u nameštaj za kupatilo na estetski način. Na taj način je sve nadohvat ruke za sve članove porodice.

FOKUS NA PROIZVODIMA ZA LEPOTU

Za blogerku Štefi Hidber nije važno samo da stvari budu praktične, već i da ostavljaju dobar utisak. Na primer, gelovi za tuširanje su veoma korisni, ali nisu dekorativni, i zato ih odlažemo u ormarić. Komadi vate u lepoj providnoj posudi izgledaju šik, i zato ih stavljamo na vidno mesto. Za Štefi, dekoracija je glavna stvar.