FLEKE U KUPATILU OD FARBI ZA KOSU I BLANŠA

Fleke u kupatilu – Geberit ima odgovore za to. Marijana Kruger, viši saradnik u hemijskoj industriji, objašnjava kako u kupatilu mogu da se pojave ružne fleke od farbi za kosu i blanša i kako možete da sprečite da one ostanu trajne.

Kada farbate ili izbeljujete kosu, lako možete da napravite lom. Farbe za kosu i blanševi često sadrže hemijske supstance, poput vodonik-peroksida. One lako mogu da nagrizu lakovane površine kupatilskog nameštaja ili plastične elemente, na primer, poklopac WC šolje, pa mogu da se jave izuzetno ružne fleke. Marijana Kruger vas savetuje šta treba da uradite ako prospete farbu za kosu ili blanš.Find out more about the series “Stains in the bathroom? Geberit has the answers”:

2. deo: Fleke u kupatilu od proizvoda za higijenu i proizvoda za čišćenje
3. deo: Fleke u kupatilu od laka za nokte i skidača laka za nokte
4. deo: Fleke u kupatilu usled naslaga kamenca i silikata
5. deo: Fleke u kupatilu nastale zbog sredstava za čišćenje i osveživača za WC šolje

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu