Fleke u kupatiluod proizvoda za higijenu i proizvoda za čišćenje

Imate fleke u kupatilu? Geberit ima odgovore za to. Marijana Kruger, viši saradnik u hemijskoj industriji, objašnjava kako ružne fleke od proizvoda za higijenu i proizvoda za čišćenje mogu da se pojave u kupatilu i kako mogu da se spreče.

Proizvodi za higijenu i čišćenje često sadrže hlor. Hlor može da ošteti brojne površine ako proizvod za čišćenje predugo ostane u kontaktu sa površinom, što zatim može da dovede do pojave korozije na armaturi ili tipkama za aktivaciju ispiranja ili žutih fleka na plastičnim delovima. Marijana Kruger vas savetuje kako da to sprečite.

Želite da saznate više o seriji „Imate fleke u kupatilu? Geberit ima odgovore za to: “

1. deo: Fleke u kupatilu od farbi za kosu i blanša
3. deo: Fleke u kupatilu od laka za nokte i skidača laka za nokte
4. deo: Fleke u kupatilu usled naslaga kamenca i silikata
5. deo: Fleke u kupatilu od sredstva za čišćenje

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu