Dobro planiranje je pola čistoće

Dobeo isplanirano kupatilo olakšava čišćenje

Vlasnici zgrada mogu da odluče još u fazi planiranja da li će kupatilo biti lako za čišćenje. Važno je da kupatilo ima šik dizajn, ali za korisnike je čistoća još važnija.

Jednostavno planiranje
Kad god je moguće, treba izbegavati uglove i kosine u kupatilima, jer će se na taj način ono čistiti i održavati brzo i efikasno. Predzidne instalacije su idealne jer sakrivaju tipične krivce za skupljanje prašine – vodokotliće, cevi i kablove.

Čuvajte se fuga
Što su pločice veće, to su lakše za čišćenje. Što manje fuga, to je manje mesta gde se prljavština, kapljice od urina i mikrobi mogu nataložiti.

Raj bez ivica
Naslage kamenca narušavaju glatkoću WC šolje i otežavaju čišćenje. Štaviše, naslage izgledaju nehigijenski i na njima se dodatno zadržava prljavština. Zbog toga je keramiku lakše čistiti kada su površine jednostavnije i celovitije. Moderne WC šolje su dizajnirane bez ivica, a umivaonici su takođe dostupni bez preliva.

Elegantna zidna montaža
Ako su nameštaj za kupatilo i WC šolja montirani na predzidnu instalaciju, oslobađa se prostor ispod njih, a to omogućava lakše čišćenje. Idealna udaljenost između poda i ivice WC šolje ili nameštaja je oko 15 cm. Tako se dobija dovoljno veliki prostor za čišćenje krpom ili mopom.

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu