TOALET ZA GOSTE KAO PREDNOST

Sa stilom ste dizajnirali toalet za goste. Tople boje i materijali visokog kvaliteta, veliki umivaonik sa jednostavnim ugradnim armaturama, veliko ogledalo, prijatno svetlo i tiha ventilacija omogućavaju da se vaši gosti osećaju opušteno. A da biste i gostima (i sebi) pružili joj jednu pogodnost, možete da postavite i tuš WC. Kao domaćin pobrinite se i o sledećim sitnim detaljima da biste dodatno ugodili svojim posetiocima:

Sredstvo za čišćenje i krpa

SAVETI ZA SMANJIVANJE BAKTERIJA U SOPSTVENOM KUPATILU

 • Bakterije vole vlažne peškire za ruke i telo. Zato ih uvek okačite da se suše i perite ih bar jednom nedeljno na temperaturi od najmanje 60 stepeni.
 • Četkice za zube ne treba da se potcenjuju jer su one potencijalno stanište za bakterije, pa zato treba da se zamene na svaka dva ili tri meseca i da se odlažu tako da mogu da se suše pravilno.
 • Uvek zatvarajte poklopac WC šolje. Svaki put kada isperete WC šolju, bakterije se katapultiraju u vazduh, gde se šire po celom kupatilu.
 • Pošto bakterije vole vlagu, važno je da imate mnogo svežeg vazduha u kupatilu ili da se pobrinete da ventilacioni sistem radi pravilno.
 • Zavese za tuš privlače gljivice i buđ. Zato je važno da ih pravilno osušite posle korišćenja tuša. Pored toga, mogu da se operu sa vremena na vreme. Dugoročno gledano, pregradni zid od stakla je generalno mnogo bolje rešenje u pogledu higijene.
 • Nemojte da zanemarite kvake, tipke za aktivaciju ispiranja i prekidače za svetlo kada čistite kupatilo.
 • Uvek osušite kadu i tuš posle korišćenja da biste sprečili da se mikroorganizmi tu nastane.
 • Mnogo mikroorganizama se stvara u silikonskim spojevima čak i ako izgledaju čisto na prvi pogled. Zato treba da ih redovno čistite deterdžentom na bazi sirćeta i toplom vodom.
 • Ne zaboravite na glavu tuša. Mikroorganizmi se brzo nagomilavaju na glavi tuša. Zato je dobra ideja da pustite vrelu vodu pre nego što počnete da se tuširate, Idealno bi bilo da temperatura te vode iznosi 60 stepeni
 • Krpe za čišćenje treba da se redovno peru na 90 stepeni u mašini za pranje veša i za kupatilo treba da se koriste zasebne krpe. Radi predostrožnosti trebalo bi da koristite zasebnu krpu druge boje za čišćenje WC šolje.
 • Dlake i prljavština se brzo nakupljaju u prostirkama za kupatilo. Redovno ih tresite i perite ih u toploj vodi da biste to uklonili.
 • Sunđeri za kupatilo koji se koriste kada se kupate u kadi nisu ništa bolji od sunđera u kuhinji i treba da se redovno menjaju
 • Kozmetičke i četke za kosu takođe treba da se čiste. Idealno bi bilo da se povremeno operu šamponom.

1. deo: Fleke u kupatilu od farbi za kosu i blanša
2. deo: Fleke u kupatilu od proizvoda za higijenu i proizvoda za čišćenje
3. deo: Fleke u kupatilu od laka za nokte i skidača laka za nokte
4. deo: Fleke u kupatilu usled naslaga kamenca i silikata
5. deo: Fleke u kupatilu nastale zbog sredstava za čišćenje i osveživača za WC šolje

Proizvodi za kupatilo

Koje kupatilo želite?

Gotovo kupatilo zadovoljav niz želja i zahteva. Međutim, koje su vaše potrebe? Da li vam je važan prostor, čistoća ili dizajn? Da li želite proizvode koji su jednostavni za korišćenje ili radije posebne dodatke za komfor koje vam npr. pruža Geberit AquaClean WC sa tušem? Ili više volite univerzalni dizajn? Bez obzira na to koje su vaše potrebe, vašu svakodnevnicu ćemo učiniti jednostavnijom pomoću pametnih rešenja za kupatila.

Više prostora u kupatilu
Više čistoće u kupatilu
Više funkcionalnog dizajna u kupatilu
Više komfora u kupatilu
Više pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u kupatilu
Više prilagođenosti korisnicima u kupatilu