Neograničenamobilnost

Dugoročno planiranje kupatila je od vitalnog značaja. Kupatila Geberit Selnova Comfort pokazuje kako mali detalji mogu pomoći da se obezbedi dugoročno visok kvalitet života, kao i to kako mogu dobro izgledati kupatila koja su dizajnirana za sva životna doba.

Geberit Selnova Comfort kupatila sa neograničenom mobilnošću
Izaberite ikonicu sa informacijama na slici

Funkcionalni detalji koji prave razliku

Geberit proizvodi za kupatila bez barijera ne samo da izgledaju atraktivno, već ih odlikuje i prilagođenost korisnicima svih uzrasta. Ponuda uključuje širok spektar rešenja za tuševe u ravni poda, senzorkse slavine i daljinske upravljače za pokretanje ispiranja. Tako je danas kupatilo već optimalno opremljeno za budućnost.

Rešenja za tuševe u ravni poda
Tipke za aktiviranje ispiranja

Sigurno kupatilo bez barijera

Geberit Duofix konzolna WC šolja sa instalacijom bez barijera
Geberit Duofix konzolna WC šolja sa podešavanjem visine

Montažni elementi za kupatilo bez prepreka Geberit Duofix savršeno su prilagođeni potrebama osoba sa smanjenom pokretljivošću. Uski elementi omogućavaju ugradnju držača, kao i podešavanje visine keramičkih elemenata do 70 cm za korisnike invalidskih kolica. Elementi čija se visina može podešavati omogućavaju da se visina podesi u svakom trenutku kako bi se obezbedilo udobno korišćenje za korisnike invalidskih kolica. Asortiman uključuje i instalacione elemente sa integrisanim tačkama pričvršćivanja za ručke, koje se mogu postaviti jednostavno i sigurno.

Ima smisla razmišljati o budućnosti već tokom faze planiranja kupatila, zato što odsustvo ovih montažnih elemenata čini kasnije postavljanje držača složenim i skupim.

Sa Geberit Duofix instalacionim elementom za konzolne WC šolje visina sedišta se može podešavati do 8 cm bez uticaja na oblogu zida. Za veću udobnost i fleksibilnost.