Geberit Proaplikacija za android i ios

Čitava Geberit ponuda će u budućnosti biti dostupna instalaterima i putem mobilnih uređaja. To smo postigli zahvaljujući Geberit Pro aplikaciji koja pruža podršku instalaterima pomoću mnoštva korisnih informacija i alata.

KRATAK PREGLED SVIH FUNKCIJA APLIKACIJE

IDENTIFIKACIJA PROIZVODA

Prepoznaje sve ugradne vodokotliće od 1964.

Pomoću funkcije identifikacije proizvoda možete u trenutku saznati koji se stari model ugradnog vodokotlića nalazi iza zida. Aplikacija prepoznaje sve Geberit ugradne vodokotliće od 1964. godine do danas, kao i pisoare od 1983. godine. Kada ih prepozna, Geberit Pro aplikacija prikazuje sve rezervne delove i setove za konverziju datog ugradnog sistema.

SKENER BAR-KODOVA I QR KODOVA

Brzo pronađite informacije o proizvodu. Skener QR i bar-kodova omogućava direktnu vezu sa dodatnim informacijama o proizvodu – uputstvom za upotrebu, pregledom rezervnih delova i detaljnim opisom proizvoda.

KATALOG PROIZVODA

Uvek tu i lako dostupan u svakom trenutku. Pregledajte čitav katalog brzo i lako, pronađite informacije o proizvodu, uputstva za instalaciju i ostale podatke koji su vam potrebni.

REZERVNI DELOVI

Brzo pronađite pravi rezervni deo. Čitav katalog svih rezervnih delova je dostupan u svakom trenutku. Možete lako nađi prave rezervne delove i poručiti ih uz ispravnu šifru proizvoda.

OMILJENE STAVKE

Dodajte svoje omiljene stavke. Na taj način ćete olakšati ponovni kasniji pristup i pronalaženje sadržaja koji često koristite, kao što su proizvodi, dokumentacija ili video.

FUNKCIJA IDENTIFIKACIJE PROIZVODA JE POSTALA HIT – SVI UGRADNI VODOKOTLIĆI OD 1964. GODINE

Pomoću funkcije identifikacije proizvoda u Geberit Pro aplikaciji, možete odmah saznati koji se stari model ugradnog vodokotlića nalazi iza zida. Aplikacija prepoznaje sve Geberit ugradne vodokotliće od 1964. godine do danas, kao i pisoare od 1983. godine. Kada ih prepozna, Geberit Pro aplikacija prikazuje sve rezervne delove i setove za konverziju datog ugradnog sistema.