Radi što bolje usluge, ovaj sajt koristi kolačiće. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na ovu funkciju. Više informacija možete pronaći pod našom politikom o poštovanju privatnosti.

U redu

Geberit Srbija

OBUCITE SVOJE KUPATILO U GEBERIT

Kvalitet za celo kupatilo

Funkcije i rešenja

Za veću udobnost i bolji kvalitet života: Inovativne funkcije i rešenja iz Geberita čine vaš život udobnijim, zadovoljavaju vaše individualne potrebe i štite životnu sredinu.

Geberit tipke za aktiviranje

Izbor je na vama

Geberit tipke za aktiviranje su luksuzan detalj koji kompletira izgled svakog kupatila. Kombinacijom vizuelne elegancije, inovativnih funkcija i različite završne obrade, one su odraz individualnog stila korisnika.
Geberit tipke za aktiviranje

Kupatilske serije

Za jedinstvena kupatila sa karakterom

Geberit serije za kupatilo kreiraju ambijente u kojima mogu da se ispune svi zahtevi i želje. One nud kreativnu slobodu tako da vaš lični stil može da postane realnost.

Geberit serije za kupatilo

Rešenja za tuš prostor

Tuševi današnjice

Tuševi u ravni poda su važna stavka u promišljenim kupatilima, jer pružaju više udobnosti i izgledaju bolje. Zahvaljujući pametnim tehničkim rešenjima, laki su i bezbedni za ugradnju.
Geberit rešenja za tuš

Geberit AquaClean tuš WC

Novi osećaj svežine

Voda je sastavni deo svakodnevne lične higijene. Čisti, osvežava i pruža osećaj blagostanja. Zahvaljujući modelima Geberit AquaClean sada možete uživati u svežini i kada ste na WC šolji.
Geberit AquaClean tuš WC