Raznovrsna rešenja za prostor oko umivaonika | Geberit Srbija

Geberit rešenja za prostor oko umivaonika Savršen umivaonik za svako kupatilo

Isplanirajte svoj prostor oko umivaonika

Umivaonik obično stoji u centru kupatila, što ga čini jednom od prvih stvari koje primetite. Ako je prostor oko umivaonika uredan, to ima pozitivan uticaj na celo kupatilo. Sa nizom različitih serija za kupatilo iz kojih možete da birate, da ne pominjemo čitav niz pametnih proizvoda sa praktičnim prostorom za odlaganje, Geberit nudi savršena rešenja za prostor oko umivaonika koja odgovaraju kupatilima različitih veličina i uređenja.

Geberit prostor oko umivaonika je mnogo više nego što njeno ime sugeriše. To je oaza blagostanja za vaš dom koji je optimizovan u pogledu higijene, udobnosti i skladišnog prostora. Saznajte kako savršen koncept može pretvoriti vaše iskustvo kupatila u opuštajući ritual.

Karakteristike proizvoda

Geberit iCon bathroom
Kliknite na ikonicu na slici za više informacija

Geberit prostor oko umivaonika je mnogo više od onoga što na prvi pogled deluje. To je oaza dobrostanja u vašem domu, optimozovana po pitanju higijene, udobnosti i prostora za odlaganje.

Saznajte kako da od svog kupatila napravite mesto za opuštanje.

Geberit umivaonici

Geberit umivaonici ne dolaze samo u impresivnom rasponu dizajna i varijanti, već imaju i čitav niz pametnih funkcija. Praktične površine polica, na primer, pružaju dodatni prostor u kupatilu. Štaviše, svi modeli su dizajnirani da se vrlo lako čiste.

Bilo da se radi o porodičnom ili pojedinačnom kupatilu, kupatilu za goste ili čak o vašoj privatnoj oazi blagostanja, vaše kupatilo uvek treba da odgovara vašem životnom stilu. Geberit umivaonici nude vam praktično beskrajan izbor veličina, formata, varijanti dizajna i funkcija.

Dizajn umivaonika: okrugli ili kvadratni

Bilo da su u pitanju nežne ili oštre ivice, geomtrijski oblici ili stilski elementi koji oblikuju izgled vašeg kupatila. Geberit umivaonici dostupni su u različitim oblicima. Čistih i jednostavnih linija, uklapaju se savršeno u svaki stil.

Dizajn umivaonika: bela mat ili visoki sjaj

Geberit takođe nudi određene proizvode kao što su Geberit ONE nadgradni umivaonici i neki proizvodi iz Geberit iCon serije u beloj mat boji.

Trendi crna

Geberit takođe nudi komponente za umivaonik u mat crnoj boji koja je sada u trendu. Asortiman uključuje niz artikala u ovoj boji, uključujući ogledala, armature, poklopce za umivaonik i držače za peškire.

Dizajn umivaonika

Dostupni su različiti tipovi umivaonika - standardni umivaonici, nadgradni umivaonici u širokom spektru dizajna. Geberit nudi idealne proizvode koji odgovaraju svim zahtevima dizajna i savršena rešenja za svaku situaciju ugradnje. Štaviše, dolaze u različitim verzijama usklađeni sa ostalim elementima, bez obzira da li to uključuje ormarić za umivaonik, ploču za umivaonik ili bez nameštaja za kupatilo.

Umivaonici za pranje ruku

Geberit ONE nadgradni umivaonik
Geberit iCon umivaonik za pranje ruku
Geberit Xeno² umivaonik za pranje ruku

Asortiman umivaonika za pranje ruku uključuje rešenja za kupatila za goste i kupatila malih dimenzija. U asortimanu su različiti modeli i oblici, sa i bez nameštaja.

Geberit ogledala i ormarići sa ogledalom

Geberit ONE oramrići sa ogledalom sa ComfortLight

Osvetljenje u kupatilu ne vrši samo svoju osnovnu funkciju, već treba da doprinese savršenoj atmosferi. Geberit osvetljena ogledala i ormarići sa ogledalima stvaraju prijatnu atmosferu i osiguravaju da je svetlo baš tamo gde vam je potrebno.
Geberit ogledala sa osvetljenjem i ormarići sa ogledalima dostupni su sa različitim funkcijama i dizajnu koji odgovara različitim potrebama.

Ogledala sa osvetljenjem

Serija kupatila Geberit Option nudi sveobuhvatan izbor sa mekim i prijatnim osvetljenjem za svakodnevnu rutinu kupatila. Asortiman se sastoji od tri različita modela: osnovna linija Option Basic koja sadrži sve osnovne funkcije, liniju Option sa atraktivnim dodatnim karakteristikama i premium liniju Option Plus za maksimalnu udobnost.

Ormarići sa ogledalom

Geberit ormarići sa ogledalom ne samo da su tema za razgovor, već su zaista svestrani. Osim što obezbeđuju optimalno osvetljenje, oni takođe nude dodatni prostor za skladištenje na dohvat ruke. U zavisnosti od modela, oni čak uključuju i druge praktične funkcije kao što su utičnice, USB priključak i uveličavajuće ogledalo.

Zbog univerzalnog dizajna Geberit ormarići sa ogledalom su savršena dopuna ostalim kupatilskim serijama.

Geberit ONE ormarić sa ogledalom ComfortLight
Geberit ONE ormarić sa ogledalom ComfortLight i dvoja vrata
Geberit Option Plus ormarić sa ogledalom i troja vrata

Predstavljamo vam inovativni ComfortLight koncept, savršeno koordinisano osvetljenje za svako doba dana.

Geberit kupatilski nameštaj Praktičan prostor

Uštedite prostor dok dobijate maksimalan prostor za odlaganje - bez obzira na dimenzije samog prostora. Ovo su situacije u kojima fleksibilnost i modularnost Geberit nameštaja za kupatilo dolaze do izražaja. Širok raspon različitih završnih obrada dodatno proširuje mogućnosti.

Bezbroj kombinacija

Kupatilo treba da bude po vašem ukusu: iskombinujte osnovu sa bočnim ormarićima, baš kako ste zamislili, visoki i osvetljeni ormarići sa ogledalom i bočni elementi u različitim veličinama, sve dok prostor ne bude baš onakav kakav želite.

Vše informacija o Geberit kupatilskim serijama

Pametna rešenja za odlaganje

Sređena kuća, sređen um - a to važi i za kupatilo. Zato Geberit nudi čitav niz logičnih rešenja za uštedu prostora i dobro organizovan prostor u kupatilu.

Boje, materijali i površine Vaš ukus je važan: Geberit nameštaj za kupatilo od modernog do klasike

BojaSerija
 Geberit ONEGeberit CitterioGeberit Xeno²Geberit AcantoGeberit VariFormGeberit iConGeberit SmyleGeberit SelnovaGeberit Selnova Compact
Bela, lakirana, visoki sjaj  
Bela, lakirana, mat      
Peščanosiva, lakirana, visoki sjaj      
Siva, lakirana, visoki sjaj        
Greige, lakirana, mat       
Taupe visoki sjaj         
Lava lakirana mat     
Hrast      
Orahovina     
Američki orah furnir        
Scultura siva        
Belo staklo        
Peščanosiva staklo        
Taupe staklo        
Lava staklo        
Crno staklo