Radi što bolje usluge, ovaj sajt koristi kolačiće. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na ovu funkciju. Više informacija možete pronaći pod našom politikom o poštovanju privatnosti.

U redu
Geberit Srbija

Bezvremenski dizajn koji se veoma lako čisti

Pet dobrih razloga da izaberete Geberit WC šolju

Sami pogledajte koliko su Geberit rešenja čista, jednostavna za upotrebu i vizuelno privlačna, a o izvanrednoj udubnosti ne treba ni govoriti.

Geberit ONE WC
Icon Comfort

Udobnost

Geberit DuoFresh se može lako postaviti uz Geberit Sigma vodogotlić i može se kombinovati sa gotovo svakom Sigma tipkom. Uklanjanje mirisa se automatski aktivira čim neko sedne na WC šolju. Vazduh se izvlači direktno iz wc šolje i čisti se pre ponovnog puštanja u prostoriju. Led svetlo za orijentaciju se takođe automatski uključuje kako bi pokazalo put do toaleta.

Icon Accessibility

Pristupačnost

Kako bismo bili spremni za svaku životnu situaciju, Geberit ONE WC nudi dodatnu funkciju - podešavanje visine. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji ugradnje, visina Geberit ONE WC šolje se čak i godinama nakon ugradnje može podešavati bez potrebe za otvaranjem predzida. Prilagodljivost visine će pružiti fleksibilnost i za buduće generacije.

Icon Design

Dizajn

Od vašeg ukusa zavisi kakav ćete dizajn izabrati i zbog toga naše serije kupatila nude različite oblike WC šolja koje se, zahvaljujući svom bezvremenski elegantnom dizajnu, mogu ugraditi u bilo koje kupatilo, Najčešće koristimo zidne WC šolje kako bismo održali osećaj lakoće u učinili da kupatilo deluje prostrano.

Icon Space

Ušteda prostora

Veliku važnost pridajemo rešenjima koja štede prostor, kao što su WC šolje sa malim izbočinama. Ukoliko su proporcije savršeno usklađene, soba će delovati prostranije i pružiće osećaj lakoće koji je neohodan za udobnost.

Icon Cleanliness

Čistoća

Dodatna čistoća uz manje napora zahvaljujući funkcijama Rimfree®, TurboFlush i QuickRelease. Rimfree® omogućava da više ne postoje mesta za skrivanje nečistoća, dok tehnologija ispiranja TurboFlush nudi još temeljnije i tiše ispiranje. Kada je moguće ukloniti i WC sedište, nema više mesta na kom bi se skupljale bakterije i nečistoće.

WC šolje bez ivica za dodatnu čistoću - Geberit Rimfree®

Higijena i lako čićenje su, pored dizajna, presudni faktori prilikom izbora WC šolje. Ivice smetaju jer se tu mogu skupljti mikroorganizmi i nečistoće. WC šolje bez ivica iz Geberita dizajnirane su bez ivica. Zbog toga ne postoje skrivena i teško dostupna mesta na kojima se mogu skupljati naslage i stvarati neprijatni mirisi.

S obzirom na to da se WC šolje bez ivica mnogo lakše čiste, one su prvi izbor kada govorimo o dobroj higijeni toaleta. Geberit Rimfree® WC šolje imaju tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Osigurano je higijenski savršeno ispiranje, bez korišćenja velike količine vode.

Koji Rimfree® WC odgovara Vašem ukusu?

Okrugle, pravougaone ili uske. Ponuda ne uključuje samo različite oblike koji odgovaraju već postojećim WC šoljama, već i širok opseg cena. Imamo pravo rešenje za svakoga.

TurboFlush tehnologija ispiranja

Otišli smo korak dalje i razvili smo tehnologiju ispitanja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetričan dizajn WC šolje i bočni dovod vode pružaju jedinstven način ispiranja. Ova tehnologija je mnogo učinkovitija od uobičajenog ispiranja, a ne moramo ni govoriti o tome koliko je tiša i efikasnija.

Geberit ONE WC

  • Geberit ONE WC ceramic appliance
  • Simple removal of WC lid and seat
  • Asymmetrical inner geometry for a thorough flush

Konzolna WC šolja Geberit ONE je elegantna i savršenih proporcija. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu može se uklopiti u sve vrste kupatila. Jednostavno ukanjanje poklopca je čini još lakšom za čišćenje. Sistem QuickRelease je dostupan i na drugim WC šoljama.

Geberit AquaClean

  • Geberit AquaClean Mera in chrome with remote control
  • Geberit AquaClean Sela with WhirlSpray technology

Za svakodnevnu ličnu higijenu je veoma važna voda, koja čisti nežno, ali istovremeno i temeljno. Zbog toga je sve veći broj onih koji postaju ljubitelji prirodnog i nežnog čišnje vodom, koja zamenjuje toalet paprir. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i dodatnog komfora daje kupatilu posebnu draž.