Radi što bolje usluge, ovaj sajt koristi kolačiće. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na ovu funkciju. Više informacija možete pronaći pod našom politikom o poštovanju privatnosti.

U redu
Geberit Srbija

Geberit Sestra tuš kada

Savremeni dizajn

Novo

Susret dizajna i funkcionalnosti

  • Geberit Sestra tuš kada

Jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, nova tuš kada od kamene smole Sestra upotpunjuje ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo.

Oblik i tehnologija inspirisani Geberit CleanLine kanalicom, novi sifon koji garantuje maksimalnu higijenu i njegove vrhunske performanse, materijali visokog kvaliteta - sve to je Sestra, idealan proizvod koji kombinuje estetiku i funkcionalnost. Naša maksima “Design meets function” inspirisala je ovaj proizvod koji obuhvata svu suštinu ponude Geberit proizvoda.

Kvadratnog ili pravougaonog oblika, dostupna u 9 dimenzija i 3 boje, beloj, sivoj i grafitnoj, Geberit Sestra se može postaviti na pod ili ugraditi u ravan poda. Zahvaljujući širokom rasponu modela i velikom broju mogućnosti, ovaj proizvod može zadovoljiti sve vrste projektnih zahteva, kako kada je u pitanju renoviranje starog kupatila tako i kada se radi o novoj gradnji.

Elegantan i jedinstven

  • Geberit Sestra elegantan poklopac

Zahvaljujući renomiranoj tehnologiji Geberit sifona, bilo je moguće realizovati integrisan odvod, minimalistički i elegantan a u isto vreme jedinstven. Rezultat je savršeni spoj estetike i funkcionalnosti.

Elegantan poklopac koji se diskretno utapa u tuš kadu skriva sifon sa visokim kapacitetom odvoda.

Besprekorna higijena

  • Geberit Sestra grebenasti umetak

Sestra garantuje besprekornu higijenu. Odvodni sistem proteže se duž površine tuš kade, izbegavajući na taj način nagomilavanje nečistoća. Ovaj element linearnog i ekskluzivnog dizajna sastoji se od centralnog poklopca koji se lako može ukloniti. Unutra se nalazi umetak sa zupcima koji se lako može izvaditi pri svakodnevnom čišćenju.

Praktični grebenasti umetak ispod poklopca može se lako ukloniti radi čišćenja i maksimalne higijene.

Bezbedna površina prijatna na dodir

  • Geberit Sestra piatto doccia antiscivolo

Površina od kamene smole, čvrstog materijala visokog kvaliteta, odlikuje se finim efektom kamena i dostupna je u tri savremene boje: beloj, sivoj i grafitnoj. Površina je udobna i prijatna na dodir, odlikuje se dobrim anti-kliznim svojstvom, što garantuje maksimalnu sigurnost prilikom korišćenja tuš kade.

Površina tuš kade Geberit Sestra zahvaljujući posebnoj strukturi sa efektom kamena garantuje visoka protiv-klizna svojstva.

Jednostavna instalacija

Geberit Sestra je tuš kada koja se lako ugrađuje. Sa samo 4 cm debljine, može se ugraditi na površinu ili u ravan poda a vašem kupatilu daje elegantan izgled uz garantovanu udobnost, funckionalnost i maksimalnu sigurnost, čak i kada se radi o kupatilima za osobe sa invaliditetom.

Tuš kade Geberit Sestra, dostupne u širokom rasponu veličina, predstavljaju moderno i funkcionalno rešenje kako za renoviranje starih kupatila tako i za izgradnju novih. Geberit Sestra je u ponudi u 3 savremene boje: bela, siva i grafitna.

Dimenzije

Visina 40 mm
   
Kvadratna 90 x 90 cm
   
Pravougaona 100 x 80 cm
  100 x 90 cm
  120 x 80 cm
  120 x 90 cm
  140 x 80 cm
  140 x 90 cm
  160 x 80 cm
  160 x 90 cm

Geberit Sestra odvod za tuš kade

  • Geberit Sestra odvod, visina sifoniranja 50 mm
  • Geberit Sestra odvod, visina sifoniranja 30 mm

Geberit Sestra odvod za tuš kade, visina sifoniranja 50 mm, odvod od PE.
Geberit Sestra odvod za tuš kade, visina sifoniranja 30 mm, odvod od PE