Geberit Srbija

Geberit AquaClean

TUŠ WC

Doživite poseban Geberit AquaClean osećaj

 • Geberit AquaClean Tuma shower toilet in the bathroom

Geberit AquaClean tuš WC omogućuje Vam doživljaj nežnog pranja vodom. Tako tokom celog dana možete da uživate u osećaju svežine i čistoće. U svakoj situaciji.

Geberit AquaClean spaja komfor, dizajn i održivost sa poznatim Geberit kvalitetom u estetska i inovativna rešenja za kupatilo. Od elegantnog, kompletnog WC rešenja sa mnogobrojnim funkcijama, sve do fleksibilnog rešenja u vidu tuš WC daske, odgovarajući tuš WC može se pronaći za gotovo svaki zahtev i svaku stambenu situaciju.

Prirodno održavanje higijene: čisto i sveže jednim pritiskom na dugme

 • Geberit AquaClean shower toilet with whril spray nozzle

Samo voda zaista čisti. Ono što važi za negu tela, posebno važi za intimno područje. Sasvim jednostavno, jednim pritiskom na dugme, sa tuš WC-om doživite nežnu i prirodnu WC higijenu vodom i potpuno nov osećaj svežine i čistoće.

Princip rada tuš WC-a

Vaše prednosti

 • Vrhunski dizajn, inovativna tehnologija i pouzdan kvalitet
 • Izuzetno komforne funkcije
 • Prijatno i temeljno pranje
 • Odgovarajuće rešenje za svaku stambenu situaciju
 • Jednostavna montaža
 • Održivo rešenje

Naša stručnost - inovativne ideje za Vas

Desetinama godina unazad, u mestu Rapperswil-Jona, Geberit radi na intenzivnom istraživanju i razvoju proizvoda. Rezultat: Tuš WC-i Geberit AquaClean, osim izvrsnog dizajna, nude Vam i bogatstvo revolucionarne, patentirane tehnologije.

Otkrijte i druge inovativne ideje

Pravi model za svaki zahtev

 • Geberit AquaClean Mera tuš WC
 • Geberit AquaClean Sela – shower toilet
 • Geberit AquaClean Tuma tuš WC

Geberit Vam različitim modelima tuš WC-a Mera, Sela i Tuma* nudi odgovarajuće rešenje za gotovo svaki zahtev i svaku stambenu situaciju: od udobnih kompletnih rešenja sve do kompaktnih tuš WC sedišta. Zahvaljujući savršenom skladu dizajna i tehnike za ove modele nije potrebno više mesta nego za klasičan WC.

 • Geberit AquaClean Mera nudi potpuni komfor i udovoljava najvišim zahtevima za dizajnom i funkcijom.
 • AquaClean Sela privlači minimalizmom i jednostavnom elegancijom: tuš WC koji na prvi pogled ne odaje svoju posebnu funkciju.
 • AquaClean Tuma je kompaktan višenamenski model koji pruža mnoge mogućnosti. AquaClean Tuma u ponudi je kao kompletno rešenje i u obliku tuš WC sedišta.

Tuš WC-i Geberit AquaClean opremljeni su patentiranom tehnologijom tuša WhirlSpray i ergonomskim daljinskim upravljačem. Svaki model uključuje dodatne prijatne funkcije kao što su, na primer, tuš za dame, ventilacija neprijatnih mirisa, sušenje toplim vazduhom ili grejanje WC sedišta.

Deset dobrih razloga za Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera
Geberit AquaClean Orientation light

Svetlo za orijentaciju

Putokaz u boji

Decentno svetlo odmah privlači pažnju, a noću omogućuje orijentaciju. Aktivira se na senzor a boja može da se podesi na jednu od sedam nijansi.

Geberit AquaClean Compatibility with Monolith black

Kompatibilnost

Odgovarajuće rešenje

Zahvaljujući Geberit instalacionoj tehnici, Geberit AquaClean Mera može da se postavi u gotovo svaku građevinsku situaciju. Tuš WC kompatibilan je sa svim Geberit sistemima kao i sa sanitarnim modulima Geberit Monolith.

Geberit AquaClean WhirlSpray shower technology

Tehnologija tuša WhirlSpray

Dve mlaznice obezbeđuju značajnu razliku

Rotirajući i istovremeno pulsirajući mlaz tuša – oplemenjen dinamičkim dodavanjem vazduha – omogućuje veći intenzitet pranja, naročito prijatan osećaj, kao i malu potrošnju vode.

Geberit AquaClean Remote control

Daljinski upravljač

Sve je intuitivno na dohvat ruke

Intuitivno rukovanje naš je moto za daljinski upravljač. Sve može da se završi jednom rukom. Displej na zadnjoj strani omogućuje individualne postavke i ukazuje na potrebu uklanjanja kamenca.

Geberit AquaClean TurboFlush flush technology

Tehnika ispiranja TurboFlush

Optimalno ispiranje

Asimetrična unutrašnja geometrija WC šolje omogućuje naročito temeljno i tiho ispiranje. Jedan jedini bočni otvor za ispiranje dovoljan je za dovod vode za ispiranje. Znatno su smanjena područja nedostupna za čišćenje; nema ni uglova ni ivica.

Geberit AquaClean Lady shower

Tuš za dame

Skrivena mlaznica

Poseban tuš za dame odlikuje se posebno mekim mlazom tuša. Mlaznica je integrisana u ručicu tuša i na taj način ostaje higijenski zaštićena kada se ne koristi.

Geberit AquaClean Dryer functionality

Funkcija sušenja

Može li fen biti inteligentan?

Da, jer ručica fena izlazi nezavisno od ručice tuša i automatski se prilagođava položaju. Temperatura vazduha postepeno se smanjuje i na taj način uzima u obzir promenu percepcije topline na koži koja se suši.

Automatski poklopac WC-a

Bez suviše napora

Senzor aktivira automatsko otvaranje poklopca WC-a. Ni kod zatvaranja nisu potrebne dodatne radnje rukom – osim ako postupak želite pokrenuti blagim dodirom. Ova funkcija osigurava da se WC nakon upotrebe uvek zatvori. Šta bi moglo biti prijatnije?

Geberit AquaClean WC seat heating

Grejanje WC sedišta

Savršena udobnost sedenja

Prednosti opcionalno podesivog grejanja WC sedišta odmah se mogu osetiti. Zahvaljujući senzoru, WC sedište izrađeno od kvalitetnog Duroplasta počinje se zagrevati već tokom približavanja WC šolji. U stanju mirovanja ova funkcija ne troši struju.

Geberit AquaClean Odour extraction unit

Integrisana ventilacija neprijatnih mirisa

Zašto još i provetravati?

Neprijatni mirisi izvlače se direktno iz WC šolje i neutrališu pomoću integrisanog dugotrajnog keramičkog saćastog filtera. Zahvaljujući dvominutnoj naknadnoj ventilaciji , dodatno provetravanje nije potrebno.

Kompletna usluga za Vas

Vaše nam je zadovoljstvo važno. Upravo iz tog razloga naši tehnički savetnici Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja. Bilo da Vam je potreban savet ili imate pitanja o Vašem tuš WC-u Geberit AquaClean – nudimo Vam kompletnu uslugu.

Nagrade za dizajn za Geberit AquaClean Mera

 • Red Dot Award 2015 for Geberit AquaClean Mera
 • DesignPlus/ISH for Geberit AquaClean Mera

Nagrade za dizajn za Geberit AquaClean Sela

 • IF product design award 2019 for Geberit AquaClean Sela

Nagrade za dizajn za Geberit AquaClean Tuma