Luksuz u hotelu Grand

Grand Hôtel shvata značaj ispunjavanja visokih zahteva svojih gostiju i stalnu potrebu da se iznova dokaže. Ovo uključuje montažu Geberit AquaClean tuš WC-a u svom hotelu od pet zvezdica.

Lociran u srcu švedske prestonice, Grand Hôtel Stockholm je glavna adresa internacionalnih zvezda, velikih proslava i posebnih prilika još od 1874.

Novo iskustvo

Renoviranjem 19 soba i apartmana, Grand Hôtel Stockholm uspeo je da spoji lokalne i internacionalne uticaje. Sobe su dobile novi, moderan sjaj u skandinavksom stilu, savršeno dopunjen dizajn elementima južne Evrope i Indije. Boravak u novim sobama je potpuno novo iskustvo, u poređenju sa ostalih 300 soba ovog hotela. Zidovi su ukrašeni cvetnim, umetničkim fotografijama sa prugastim tapetama.

Voda je naš element

Oprema u kupatilima se savršeno uklapa uz luksuz ostatka hotela. Kupatila su opremljena najnovijom tehnologijom kada su u pitanju WC sistemi, kako ispre tako i iza zida. Geberit AquaClean Mera i AquaClean Sela tuš WC postavljeni su u renoviranim sobama. Iza zida nalazi se Duofix instalacioni element. Priča je zaokružena Sigma10 tipkama sa start-stop tehnikom ispiranja, koje štedi vodu.

Činjenice

Galerija