Geberit AquaCleanTuš WC tehnologija

Revolucionarna, patentirana tuš tehnika od Geberita

Tokom proteklih 40 godina u sedištu Geberit-a u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj uložili smo veliki broj know-how i razvojnih radova u tuš tehnologiju i stalno usavršavamo naše proizvode. Rezultat: Geberit AquaClean toaletni tuševi pružaju bogatu patentiranu tehnologiju i samim tim i veliku količinu finesa i udobnosti.

Želite li saznati više o našoj revolucionarnoj tehnologiji i različitim komfornim funkcijama koje naši Geberit AquaClean toaletni tuš može ponuditi? Saznaćete sve što je potrebno o našem pionirskom radu ovde:

“Kada je u pitanju razvoj naših Geberit AquaClean toaletnih tuševa, ne ugrožavamo udobnost i blagostanje. Mirni, estetski dizajn zasnovan je na inovativnom konceptu proizvoda i nudi revolucionarne, inovativne tehnologije. Funkcionalnost, čistoća i održivost postavljaju standarde.“ (Armin Gierer, šef proizvodne linije Geberit AquaClean)

Maksimalna udobnost zahvaljujući inženjeringu protoka, akustici i ergonomiji

Geberit AquaClean TurboFlush tehnologija
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Naša patentirana tuš tehnologija WhirlSpray koristi pulsirajuću prskalicu za tuširanje kako bi se obezbedilo posebno temeljito, nežno čišćenje koje štedi vodu.
 • Inovativna i patentirana TurboFlush tehnologija sa asimetričnom unutrašnjom geometrijom koju je razvio Geberit znači da se WC keramički uređaj može temeljito i tiho ispirati.
 • Integrisana jedinica za odvođenje mirisa iznad cevi za ispiranje je veoma efikasna.
 • Naša ergonomska WC sedišta napravljena od visoko kvalitetne plastike razvijena su na osnovu opsežnih testova i studija o formiranju.

Uzajamno dejstvo tehnoligije i dizajna

Geberit AquaClean Mera
 • Miniaturizacija ove tehnologije omogućila je uglađen, elegantan dizajn naših Geberit AquaClean toaletnih tuševa.
 • Svi priključci za struju i vodu su sakriveni u kućištu toaletne opreme Geberit AquaClean toaletnom tušu.
 • Modularna, lako dostupna tehnologija omogućava jednostavnu instalaciju i održavanje.

Čišćenje je lako

Ispiranje uz Geberit AquaClean Sela
 • Temeljno čišćenje površine nečistoće zahvaljujući visokokvalitetnom WC keramičkom uređaju.
 • Automatsko pre- i post-ispiranje ručne prskalice sa spoljašnje strane i mlaznica za prskanje iznutra putem odvojenih vodenih puteva.
 • Specijalno razvijen program uklanjanja kamenca koji sadrži sve vodene komponente.

Visok nivo sigurnosti vode za piće

Geberit AquaClean toaletni tuš ispunjavaja sve relevantne evropske propise, kao i standard EN 1717 o zaštiti vode za piće. Zahvaljujući integrisanom priključku za vodosnabdevanje zaštićenom od povratka, Geberit ispunjava ovaj standard i osigurava da tuš toaleti Geberit AquaClean ne mogu uzrokovati zagađenost mreže vode za piće pod bilo kojim okolnostima.

Savršeno usklađeni sa Geberit instalacijskim sistemima

Geberit Duofix element sa Geberit AquaClean Mera
 • Sa našim toaletnim tušem, maksimalnu udobnost možete integrisati u kupatilo sa malo napora. Bilo da se radi o novom kupatilu ili renoviranju, mogu se kombinovati sa svim sistemima instalacije i ispiranja Geberit-a, a brzo i jednostavno se instaliraju.
 • Za instalaciju, Geberit je prilagodio sve elemente WC-a tako da se električni i vodeni priključci savršeno uklapaju i skrivaju.

Najbolje ocene za održivost

Geberit održiva rešenja
 • Naša Geberit AquaClean WC kompletna rešenja zaslužuju visok stepen ocene životnog ciklusa. Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji kontrole, ni kompromisi ne moraju biti napravljeni kada je u pitanju komfor.
 • U režimu pripravnosti (ekonomski režim), potrošnja energije za Geberit AquaClean WC kompletna rešenja nije veća od 0,5 vati.
 • Dodatna potrošnja vode kod toaletnog tuša Geberit AquaClean ima sekundarnu ulogu u poređenju sa potrošnjom papira.

Video

Inovativne funkcije

Saznajte više o funkcijama koje nudi proizvod Geberit AquaClean Mera WC tuš.

Nagrade za dizajn za Geberit AquaClean Sela

DesignPlus/ISH za Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 za Geberit AquaClean Sela
iF Product Design nagrada 2013 zaGeberit AquaClean Sela