Nove funkcije pretraživanja u online katalogu

Naša nova funkcija pretraživanja će vas brzo odvesti tamo gde vam je potrebno. Poboljšali smo funkciju pretraživanja, tako da rezultati pretrage koje dobijate budu odgovarajući i na odgovarajući način rangirani. Takođe smo proširili i funkcije filtera radi lakšeg korišćenja. Filteri vam posebno pomoći da preciznije pretražujete u slučajevima kada postoji nekoliko mogućih podataka. Klikom na artikal koji vas zanima preći ćete direktno na detaljan prikaz.

Isprobajte nove funkcije pretraživanja.

Iskoristite funkciju pametnog pretraživanja

Iskoristite funkciju pametnog pretraživanja

Od samog početka nastojimo da vam pomognemo da pronađete artikal koji vam je potreban. Nova funkcija omogućava da pretraga počne dok vi još unosite artikal u polje za pretragu. Ovde se prikazuju često pretraživani pojmovi koji vam mogu pomoći. Predlažemo inajviše pet proizvoda, kao i rezervne delove koji odgovaraju vašoj pretrazi.

Dodatne korisne informacije o proizvodu možete pronaći u pregledu pretraživanja.

Poboljšani rezultati pretrage

Iskoristite funkciju pametnog pretraživanja

Neki pojmovi generišu veliki broj podataka. Čak i previše. Razumemo da ne želite toliko rezultata pretrage, pa zbog toga naša funkcija pretraživanja počinje prikazivanjem rezultata koji najbolje odgovaraju vašoj pretrazi.

Takođe smo proširili i funkcije filtera kako bismo vam pomogli da pronađete pravi proizvod što brže. Oni vam pomažu da precizirate i dodatno suzite pretragu. Ubuduće ćete moći da filtrirate prema potkategorijama ili prema drugim kriterijumima koji odgovaraju vašem upitu za pretragu.

Lista za pretraživanje vam već pruža dodatne informacije o artiklima, što je još jedna funkcija koja vam pomaže da brzo pronađete pravi članak.

Pretražite artikle preko navigacije

Pronađite artikle uz pomoć navigacije

Umesto klasične funkcije pretraživanja možete se direktno prebaciti na kategoriju koja vas zanima uz pomoć navigacije kataloga. U ovom prikazu su dostupne i različite potkategorije i nove funkcije filtera koje će vam pomoći da brzo pronađete artikal koji vam je potreban.

Isprobajte pretragu u Online katalogu