Prilagođen dizajn | Geberit Srbija

Prilagođen dizajn

Tipka Geberit Sigma50 se izdvaja svojim zaobljenim dizajnom, a tanki tasteri pružaju dodatnu eleganciju. Tipke za aktivaciju bi trebalo da budu savršeno uklopljene u dizajn kupatila – zato tipke iz Sigma palete možete pronaći u raznim materijalima, bojama i oblicima.

Tipke za aktivaciju ispiranja

SKROJENO PO VAŠOJ MERI

To nije bilo koje kupatilo, već vaše kupatilo. Pronađite pravi način ispiranja da biste zaokružili dizajn svog kupatila i razmazili sebe fukcijama koje pružaju udobnost. Zato Geberit kombinuje elegantan dizajn sa izvrsnim funkcijama.

Uklapanje materijala nije samo trend, već glavna stvar prilikom dizajniranja kupatila. Od pločica, izbora keramike i armatura za umivaonik, sve se može uklopiti u pogledu dizajna i materijala. Gotovo da ne postoje granice kada je u pitanju prilagođavanje toilet flushes željama korisnika – možete čak koristiti fotografije, desene, citate ili motive iz umetnička dela.

AGONIJA IZBORA

Pravougaone ili okrugle, beskontaktne ili na dodir, mat ili sjajne, male ili velike, upadljive ili diskretne – zaronite u naš virtualni salon.

Izložbeni prostor za tipke za aktivaciju ispiranja

Rado ćemo vam pomoći da izaberete i prilagodite svoje tipke za ispiranje. Kontaktirajte sa nama!!
Kontakt

Proizvodi za kupatilo