DUOFRESHZA IZVLAČENJE NEPRIJATNIH MIRISA

Neprijatni mirisi u kupatilu su univerzalan problem. Svi imamo svoje načine kojima pokušavamo da ih se oslobodimo – paljenjem mirišljavih štapića, prskanjem osveživača ili otvaranjem prozora. Zapravo se nikada ne zaustavimo i zapitamo koliko je velika uloga koju mirisi igraju u svakodnevnom životu. Čak i najmanji neprijatan miris izaziva reakciju, što znači da naš mozak asocira sveže mirise sa prijatnim osećanjima.

Dok osveživači vazduha samo privremeno maskiraju neprijatne mirise, a otvoren prozor samo služi da dopremi hladan vazduh, Geberit DuoFresh jedinica funkcioniše bez ikakvih neželjenih efekata. Jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa donosi brojne prednosti. Uključuje se automatski, čim neko sedne na WC šolju. Vazduh se izvlači direktno iz WC šolje i vraća se u prostoriju nakon što se prečisti. DuoFresh jedinica se lako postavlja na svaki vodokotlić Geberit Sigma i kombinuje se sa gotovo svakom tipkom za aktivaciju ispiranja iz Sigma palete.

Geberit DuoFresh jedinica ne samo da eliminiše neprijatne mirise, već nudi i mnoštvo drugih inteligentnih funkcija. Na primer, integrisani senzor koji se može opciono odabrati detektuje kada se neko približi WC šolji i automatski aktivira jedinicu za izvlačenje neprijatnih mirisa. Pored toga, LED svetlo za orijentaciju se noću pali automatski i pomaže korisniku da pronađe put do kupatila.

Geberit Sigma50 actuator plate

MNOGO SVEŽEG VAZDUHA UZ MALO NAPORA PRI INSTALACIJI

Da li ste oduvek želeli da uživate u prednostima toaleta u kojem nema neprijatnih mirisa, ali su vas plašili ozbiljni radovi prilikom renoviranja? Ili možda trenutno planirate kupatilo iz snova? U oba slučaja, Geberit DuoFresh je pravo rešenje za vas.

Tipke za aktiviranje ispiranja

Rešenja za dodatni komfor u kupatilu