Geberit Srbija

Bolja kupatila, bolji život Kada se dizajn i funkcionalnost sjedine

Naš cilj je da održivo poboljšamo kvalitet života naših kupaca inovativnim sanitarnim proizvodima. Ali šta to tačno znači? Pa, sve zavisi od toga šta imate na umu: bilo da vam je važan dizajn, čistoća, upotrebljivost, rešenja za uštedu prostora, udobnost ili pristup bez prepreka, svi naši proizvodi su razvijeni da zadovolje specifične potrebe kupaca i pokažu šta savršena interakcija vanvremenske estetike i korisnih funkcija kao. Sa Geberitom ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje sopstvenog, ličnog spa centra zajedno sa savršenim kupatilskim nameštajem koji odgovara vašem stilu.

Prava dodatna vrednost i kvalitet života u kupatilu u kome se osećate udobno svaki dan.

Naša obećanja U svakom Geberit proizvodu

Inovacija

Oblikujemo industriju najnovijom tehnologijom i postavljamo trendove u sanitarnoj tehnologiji od 1847. godine

Stručnost

Iskustvo i znanje su fundamentalni za sve što radimo i to delimo sa profesionalcima širom sveta.

Pouzdanost

Mi kreiramo pouzdane, izdržljive sisteme sa proizvodima koji uzimaju u obzir ceo životni ciklus.

Održivost

Podržavamo principe zelene gradnje našim ekološkim rešenjima koja štede resurse.

Vaše potrebe Šta vam je važno u kupatilu?

Evropska studija je otkrila da su najvažniji faktori u kupatilu čistoća, lakoća korišćenja, udobnost, optimizacija prostora, dizajn i pristup bez prepreka. Srećom, naši proizvodi označavaju svaku kutiju.

Otkrijte idealna rešenja za pretvaranje vašeg kupatila u sopstvenu oazu blagostanja.

Čistoća

Čisto kupatilo
Pametni proizvodi koji ostaju praktično bez prljavštine i lako se čiste – za one koji žele da minimiziraju potrebnu količinu čišćenja. Da li provodite previše svog slobodnog vremena čisteći kupatilo? Da li vam je iritantno da se nosite sa teško dostupnim uglovima, nezgodnim površinama i nezgodno postavljenim ručkama? Tu dolaze naša rešenja koja posebno razvijamo da sprečimo nakupljanje prljavštine i minimiziramo potrebnu količinu čišćenja.

3 važne stavke Za više čistoće

Još inovativnih rešenja

Geberit iCon bathroom series
Kliknite na željenu ikonicu za više informacija

Vaš stil, vaše kupatilo Naša stručnost

Kupci tokom konsultacije

Bez obzira da li još uvek tražite inspiraciju, već imate početne ideje ili čak konkretne planove, vaš lični Geberit savetnik je na raspolaganju da vam pruži dragocene savete zasnovane na iskustvu koje su stekli radeći na projektima kupatila drugih kupaca. Savetnik radi sa vama na izradi vaše liste želja, preporučuje vodoinstalatera ako je potrebno i dostupan je da odgovori na sva pitanja koja imate tokom procesa konverzije.

Na ovaj način obezbeđujemo da uvek postignete savršene rezultate u vidu kupatila koje ne samo da izgleda dobro, već i čini vaš život udobnijim, jednostavnijim i prijatnijim svaki dan.

Pronađite salon Geberit kupatilske serije i proizvodi

Imajte na umu da Geberit, nažalost, ne može da garantuje da su sve navedene serije kupatila trenutno izložene u svakom izložbenom prostoru, jer su one uvek podložne promenama. Uvek preporučujemo da kontaktirate vaš izabrani izložbeni prostor pre posete da biste bili sigurni. Hvala na razumevanju.

Virtuelni salon
Druga opcija, možete da obiđete naš virtuelni izložbeni prostor i postavite konkretna pitanja koja imate o određenim proizvodima i temama. Ovo putovanje otkrića će vam takođe omogućiti da saznate koje pametne funkcije i proizvodi će vam olakšati svakodnevni život, gde su najbolja mesta za odlaganje svih delova vašeg kupatila i kako da dizajnirate svoje kupatilo za udobnije iskustvo.

Započnite turu