Radi što bolje usluge, ovaj sajt koristi kolačiće. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na ovu funkciju. Više informacija možete pronaći pod našom politikom o poštovanju privatnosti.

U redu
Geberit Srbija

Geberit Innovation Days

Doživite inovacije

U „House of Geberit“

Radujte se posebnom vrhuncu. Na Geberit Innovation Days doživećete inovativna rešenja u „House of Geberit“ – hibridnom sajamskom štandu koji realni sajamski doživljaj kombinuje sa fleksibilnom, digitalnom informacionom platformom. Informacije, znanje i interesantne diskusije sa stručnjacima iz kompanije Geberit su podeljene u tematske oblasti od oko 20−25 minuta koje možete individualno odabrati i jednostavno uklopiti u svoj lični kalendar obaveza. Oni će vam pružiti informacije o proizvodima i praktična znanja u kompaktnoj formi sa prezentacijama, video snimcima i animacijama.

Zaštita podataka i obrada podataka

Za povezivanje video snimaka koristimo platformu YouTube. Kao i većina veb-stranica, YouTube koristi kolačiće za prikupljanje informacija o korisnicima veb-stranice. Kada pokrenete video snimak, to može da pokrene procese obrade podataka. Na to ne možemo da utičemo. Dodatne informacije o zaštiti podataka na platformi YouTube možete pogledati u njihovoj izjavi o zaštiti podataka.

Video snimci

Welcome And News

Steknite brz i kompaktan pregled svih proizvoda, sistema i usluga koje kompanija Geberit donosi na tržište tokom 2021. godine. Saznajte šta može da učini vaše poslovanje ubuduće još uspešnijim.

Water Flow

Geberit pruža opširna rešenja za optimalni tok vode – za snabdevanje, korišćenje i odlaganje. Saznajte važne novosti u svetu cevnih sistema i vodokotlića. I upoznajte se sa prednostima proizvoda za bolju hidrauliku za otpadnu vodu, rešenja sa optimizovanom hidraulikom i sistema za otpadnu vodu.

Design Freedom

Inovacije kompanije Geberit na polju dizajna nude veliku slobodu opremanja za individualno uređenje kupatila. Dizajnerske nadogradnje obnavljaju najvažnije serije kompanije Geberit za kupatilo, a selektivna proširenja stvaraju raznolike mogućnosti za uređenje. Tipke za aktiviranje mogu da se kombinuju još raznovrsnije. Saznajte sve o materijalima proizvoda i bojama koji su trend za 2021. godinu.

Solutions For Your Needs

Individualni komfor u kupatilu, veća čistoća i izdašan prostor: Predstavljamo vam inovativne ideje za uređenje i opremanje WC-a, prostor za pranje i nameštaj za kupatilo. Oduševite kupce inovativnim funkcijama i prodajom kvalitetnih proizvoda uvećajte marže.

Feel Fresh: AquaClean

Neuporediv osećaj svežine Geberit AquaClean programa odgovara za svako kupatilo. Saznajte više o razvoju WC-a sa tušem i o asortimanu proizvoda i jedinstvenim prednostima. Razjašnjavamo značaj lične higijene i pokazujemo koji WC sa tušem odgovara za koje kupatilo.

Time For Touchless

Higijena i redukovanje dodirivanja rukama su sve važniji – ne samo u javnim sanitarnim prostorima. Upoznajte najvažnije proizvode kompanije Geberit koji ne zahtevaju dodirivanje za pisoar, WC i prostor za pranje. I saznajte kako izgleda savršeno planiranje javnih sanitarnih prostora.

Planning Made Easy

Digitalni alati kompanije Geberit za planiranje vas jednostavnije i brže dovode do cilja tokom planiranja sanitarnih instalacija u građevinskim projektima. Projektanti mogu da posegnu kompletnim, BIM podacima koji su uvek aktuelni i koji su prilagođeni zemlji za sve uobičajene Geberit proizvode.

Digital Services

Geberit nudi niz praktičnih aplikacija i digitalnih alata, pomoću kojih Geberit podržava stručnjake u izboru proizvoda, savetovanju, instalaciji i prodaji. Objašnjavamo kako možete optimalno da koristite alate u kontaktu sa stručnjacima i privatnim kupcima, za uspeh u radu.

Kontaktirajte nas

Popunite sledeći obrazac kako bismo vam ponudili što bolju uslugu (obratite posebni pažnju na obavezna polja, označena zvezdicom (*)). Odgovorićemo na Vaša pitanja u najkraćem roku.

Lični podaci

Greška

 
 

Poslovni podaci