Geberit Srbija

Geberit ProApp

Aplikacija za Android i iOS pametne telefone

Pregled svih funkcija aplikacije

Geberit ProApp: glavni meni

Katalog na mreži

Aplikacija koja je uvek sa vama i stalno dostupna

Jednostavno i brzo prelistajte celokupan katalog i odmah nađite potrebne informacije o proizvodu, uputstvo za montažu itd.

Identifikator proizvoda

Poznat od 1964.

Pomoću identifikatora proizvoda, za tren oka ćete pronaći koji se stari ugradni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaće sve ugradne vodokotliće kompanije Geberit od 1964. do danas. Vi treba samo da unesete parametre tipične za proizvod. Kada se artikal identifikuje, svi rezervni delovi ili setovi za prepravku za ugradni vodokotlić mogu direktno da se izaberu i naruče putem aplikacije Geberit ProApp.

Film o montaži

Jednostavna i pravilna montaža

Jednim klikom direktno dolazite na YouTube kanal kompanije Geberit, gde možete da pogledate filmove o instalacijama i funkcijama.

Skener za bar kod i QR kod

Brzo pronalaženje informacija o proizvodu

Skener za QR kod i bar kod vas vodi do daljih informacija o proizvodu, kao što su uputstvo za montažu, pregled rezervnih delova i drugi opisi proizvoda.

  • Geberit ProApp za pametne telefone Android i iOS

Sve što kompanija Geberit nudi, zanatlije mogu ubuduće da imaju na svom mobilnom telefonu. To omogućava nova aplikacija Geberit ProApp za pametni telefon koja podržava vodoinstalatere brojnim korisnim informacijama koje pomažu u radu.

Najvažnije funkcije: Identifikator proizvoda – svi ugradni vodokotlići od 1964.

Pomoću identifikatora proizvoda Geberit ProApp, za tren oka ćete pronaći koji se stari ugradni vodokotlić nalazi u zidu pred vama. Prepoznaje sve ugradne vodokotliće kompanije Geberit od 1964. do danas. Kada se artikal identifikuje, svi rezervni delovi ili setovi za prepravku za ugradni vodokotlić mogu direktno da se izaberu putem aplikacije Geberit ProApp.