Geberit Srbija

Geberit ProApp

Aplikacija za Android i iOS pametne telefone

Pregled svih funkcija aplikacije

Geberit ProApp: glavni meni

Online katalog

Aplikacija koja je uvek sa vama i stalno dostupna

Jednostavno i brzo prelistajte celokupan katalog i odmah nađite potrebne informacije o proizvodu, uputstvo za montažu itd.

Identifikator proizvoda

Poznat od 1964.

Pomoću identifikatora proizvoda, za tren oka ćete pronaći koji se stari ugradni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaće sve ugradne vodokotliće kompanije Geberit od 1964. do danas. Vi treba samo da unesete parametre tipične za proizvod. Kada se artikal identifikuje, svi rezervni delovi ili setovi za prepravku za ugradni vodokotlić mogu direktno da se izaberu i naruče putem aplikacije Geberit ProApp.

Film o montaži

Jednostavna i pravilna montaža

Jednim klikom direktno dolazite na YouTube kanal kompanije Geberit, gde možete da pogledate filmove o instalacijama i funkcijama.

Skener za bar kod i QR kod

Brzo pronalaženje informacija o proizvodu

Skener za QR kod i bar kod vas vodi do daljih informacija o proizvodu, kao što su uputstvo za montažu, pregled rezervnih delova i drugi opisi proizvoda.

  • Geberit ProApp za pametne telefone Android i iOS

Sve što kompanija Geberit nudi, zanatlije mogu ubuduće da imaju na svom mobilnom telefonu. To omogućava nova aplikacija Geberit ProApp za pametni telefon koja podržava vodoinstalatere brojnim korisnim informacijama koje pomažu u radu.

Najvažnije funkcije: Identifikator proizvoda – svi ugradni vodokotlići od 1964.

Pomoću identifikatora proizvoda Geberit ProApp, za tren oka ćete pronaći koji se stari ugradni vodokotlić nalazi u zidu pred vama. Prepoznaje sve ugradne vodokotliće kompanije Geberit od 1964. do danas. Kada se artikal identifikuje, svi rezervni delovi ili setovi za prepravku za ugradni vodokotlić mogu direktno da se izaberu putem aplikacije Geberit ProApp.

Sve što Geberit ima u svojoj ponudi u buduće će biti dostupno instalaterima na mobilnom telefonu. Ovo je moguće zahvaljujući aplikaciji Geberit Pro za smart telefone, koja sadrži sve potrebne informacije i alate za instalatere.

Brzi pregled svih funkcija

  • Geberit Pro screenshots sa mobilnog telefona

Identifikator proizvoda

Prepoznaje sve ugradne vodokotliće od 1964

Sa identifikatorom proizvoda, možete odmah saznati koji ugradni vodokotlić se nalazi iza zida. Aplikacija prepoznaje sve Geberit ugradne vodokotliće od 1964 do danas, kao i Geberit sisteme za pisoare od 1983. Nakon identifikacije, možete videti sve zamenske i rezervne delove u samoj aplikaciji.

Barkod and QR kod skener

Brzo pronađite informacije o proizvodu. QR kod i barkod skener direktno vas povezuje za daljim informacijama o proizvodu kao što su uputstva za instalaciju, spisak rezervnih delova i opis proizvoda.

Katalog proizvoda

Dostupan u svako doba. Pretražite katalog brzo i jednostavno, pronađite informacije o proizvodu, uputstva za instalaciju itd.

Rezervni delovi

Pronađite neophodni rezervni deo za par minuta. Kompletan katalog rezervnih delova dostupan u svakom trenutnu. Brzo pronađite potreban deo i naručite ga uz odgovarajuću šifru.

Bookmark

Obeležite sebi sadržaj koji često koristite, kao što su proizvod, dokument ili video radi bržeg pristupa istom.

Identifikator proizvoda – svi ugradni vodokotlići od 1964.

Sa identifikatorom proizvoda, možete odmah saznati koji ugradni vodokotlić se nalazi iza zida. Aplikacija prepoznaje sve Geberit ugradne vodokotliće od 1964 do danas, kao i Geberit sisteme za pisoare od 1983. Nakon identifikacije, možete videti sve zamenske i rezervne delove u samoj aplikaciji.