Geberit Srbija

Geberit Selnova Comfort

Moderna Kupatila za sve generacije

Geberit Selnova Comfort kupatila

Moderna kupatila za sve generacije

Rešenja Geberit Selnova Comfort omogućavaju starijim osobama i licima sa smanjenom pokretljivošću da zadrže nezavisnost u kupatilu uz nesmanjen kvalitet opreme. Proizvodi predstavljaju spoj izuzetne funkcionalnosti i dopadljivog dizajna. Njihov dizajn se zasniva na dugogodišnjem iskustvu koje kompanija Geberit ima u razvoju i proizvodnji rešenja za kupatila koja оdgovaraju korisnicima svih starosnih grupa. Ova rešenja obuhvataju i izuzetno ravne umivaonike koji pružaju dosta prostora i dovoljno su visoki da im se priđe pomoću invalidskih kolica. Još jedno takvo rešenje je i WC šolja dubine 70cm koja omogućava lakši prelazak iz kolica i sadrži WC sedište koje se ne kliza.

Geberit Selnova Comfort umivaonici

  • Geberit Selnova Comfort

Prefinjena rešenja
Geberit Selnova Comfort omogućava više nezavisnosti osobama smanjene pokretljivosti. Umivaonik kome se može lako prići invalidskim kolicima olakšava svakodnevno održavanje higijene.

  • Izdignuta površina umivaonika olakšava pristup čak i kada je umivaonik napunjen vodom.
  • Ekstremno tanak plitki dizajn kako bi se omogućio pristup kolicima za osobe smanjenje pokretljivosti.
  • Umivaonik sa nisko postavljenim ogledalom.

Geberit Selnova Comfort WC šolje

  • Geberit Selnova Comfort

WC šolja za različite potrebe

Širok izbor WC šolja iz Selnova Comfort serije kombinacija su udobnosti i sigurnosti. Dostupne su WC šolje produžene projekcije za jednostavniji prelazak iz invalidskih kolica. Zbog distancera i nagiba samog uređaja WC daska ostaje siugurno na svom mestu; šarke od nerđajućeg čelika daju sedištu visok nivo stabilnosti. Zahvaljujući visini podne WC šolje od 480 milimetara, lakše se sedne i ustane sa iste. WC daska je dostupna i sa praktičnim SoftClose mehanizmom.

  • WC šolje produžene projekcije za lakši pristup kolicima
  • Šarke od nerđajućeg čelika za visok nivo stabilnosti WC sedišta
  • Posebno WC sedište bez poklopca sa zaštitom od klizanja