Geberit Srbija

Geberit Selnova Comfort

Moderna Kupatila za sve generacije

Geberit Selnova Comfort kupatila

Moderna kupatila za sve generacije

Rešenja Geberit Selnova Comfort omogućavaju starijim osobama i licima sa smanjenom pokretljivošću da zadrže nezavisnost u kupatilu uz nesmanjen kvalitet opreme. Proizvodi predstavljaju spoj izuzetne funkcionalnosti i dopadljivog dizajna. Njihov dizajn se zasniva na dugogodišnjem iskustvu koje kompanija Geberit ima u razvoju i proizvodnji rešenja za kupatila koja оdgovaraju korisnicima svih starosnih grupa. Ova rešenja obuhvataju i izuzetno ravne umivaonike koji pružaju dosta prostora i dovoljno su visoki da im se priđe pomoću invalidskih kolica. Još jedno takvo rešenje je i WC šolja dubine 70cm koja omogućava lakši prelazak iz kolica i sadrži WC sedište koje se ne kliza.

Geberit Selnova Comfort umivaonici

  • Geberit Selnova Comfort

Prefinjena rešenja
Geberit Selnova Comfort omogućava više nezavisnosti osobama smanjene pokretljivosti. Umivaonik kome se može lako prići invalidskim kolicima olakšava svakodnevno održavanje higijene.

Geberit Selnova Comfort WC šolje

  • Geberit Selnova Comfort

WC šolja za različite potrebe

Širok izbor WC šolja iz Selnova Comfort serije kombinacija su udobnosti i sigurnosti. Dostupne su WC šolje produžene projekcije za jednostavniji prelazak iz invalidskih kolica. Zbog distancera i nagiba samog uređaja WC daska ostaje siugurno na svom mestu; šarke od nerđajućeg čelika daju sedištu visok nivo stabilnosti. Zahvaljujući visini podne WC šolje od 480 milimetara, lakše se sedne i ustane sa iste. WC daska je dostupna i sa praktičnim SoftClose mehanizmom.