Geberit Srbija

Geberit tipke za aktiviranje ispiranja

Izbor je važan

To nije bilo koje kupatilo, to je vaše kupatilo.

 • Kupatilo sa Geberit tipkom za aktiviranje Omega20

Pločice birate po sopstvenom ukusu. Ne pristajete na kompromise kod izbora WC šolje i armature za umivaonik. Budući da je važno da napravite pravi izbor, Geberit nudi tipku za aktiviranje ispiranja WC šolje koja će vašem kupatilu dati poslednji sjaj i razmaziti vas svojim funkcijama.

Funkcija i forma dovedene do savršenstva

 • Geberit tipka za aktiviranje Sigma40 sa Geberit Duofresh

Geberit tipke za aktiviranje neće vas pridobiti samo svojim izgledom, nego će vas oduševiti i raznolikim funkcijama. Ovde spada integrisana funkcija pročišćavanja vazduha kod Geberit tipke za aktiviranje Sigma40.

Sloboda u dizajniranju

 • Geberit Sigma 40 Duofresh u kupatilu

Geberit tipke za aktiviranje udružuju inteligentne funkcije sa komforom, za veću svežinu i čistoću u kupatilu:

 • Beskontaktno ispiranje WC šolje
 • Dodatak za ubacivanje kocki za dezinfekciju
 • Ventilacija neprijatnih mirisa
 • Mogućnost ugradnje tipke u ravni sa zidom

Sve je moguće - Geberit sistemi ispiranja

Rešenja iz Geberita su pouzdana, skrivena iza zida, pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek. Tipka za aktiviranje je jedini deo ugradnog vodokotlića koji korisnik može da vidi. Različiti sistemi ispiranja mogu da se izaberu u skladu sa primenom ili posebnim uslovima gradnje. Geberit tipke za aktiviranje mogu jednostavnije da se pridruže odgovarajućim vodokotlićima jer nose zajedničko „prezime“: Sigma, Omega ili Delta.

Inovativne funkcije

 • Pročišćavanje vazduha sa sistemom Geberit Sigma40 DuoFresh

Ventilacija neprijatnih mirisa Geberit DuoFresh

Geberit tipka za aktiviranje Sigma40 i Geberit DuoFreshvodokotlić pobrinuće se za svežinu u vašem kupatilu. Neprijatni mirisi se usisavaju na samom mestu njihovog nastanka, u WC šolji. Funkcija pročišćavanja vazduha se pokreće pritiskom na dugme a zatim se automatski isključuje.

 • Geberit tipka za daljinsko aktiviranje tip 70 kao tipka za daljinsko aktiviranje u kupatilu

Geberit tipke za daljinsko aktiviranje

U asortimanu Geberit tipki za aktiviranje nalaze se i posebno male tipke za daljinsko aktiviranje. Mogu da se postave bilo gde u prostoru.

 • Beskontaktna Geberit tipka za aktiviranje Sigma80

Beskontaktno aktiviranje

Geberit tipke za aktiviranje obogatiće vaše kupatilo najmodernijim sanitarnim komforom. Ispiranje WC šolje može biti beskontaktno, a elegantna igra boja doprineće prijatnoj atmosferi u vašem kupatilu..

 • Tiho aktiviranje ispiranja sa Geberit tipkom za aktiviranje Sigma70

Soft-Touch

Za posebno tiho aktiviranje ispiranja u ponudi su tipke za čije aktiviranje je potreban samo nežan dodir.

 • Geberit tipke za aktiviranje u ravni zida Omega60

U ravni zida

Geberit Sigma60 tipka postavlja se u ravni sa zidom tako da ništa ne ometa harmoničnu površinu zida. Svojom minimalističkim dizajnom savršeno se uklapa u aktuelne trendove, a ujedno je i pravi izbor ako želite elegantno kupatilo.

 • Geberit tipka za aktiviranje sa okvirom za ubacivanje dezinfekcijskih kocki

Otvorite i ubacite

Jednostavnije ne može: Otvorite Geberit tipku za aktiviranje, ubacite dezinfekcijsku kocku i zatvorite je. Geberit dodatak za ubacivanje dezinfekcijskih kocki koji može opciono da se nabavi odgovara većini Geberit Sigma tipki za aktiviranje.

Usklađeni dizajn

 • Pregled linija dizajna Geberit tipki za aktiviranje

Usaglašene dizajn linije

U Geberit asortimanu nalaze se i tipke za ispiranje pisoara čiji je dizajn usaglašen sa dizajnom tipki za ispiranje vodokotlića. Jedno im je zajedničko: njihov izgled savršeno se uklapa u dizajn porodice kojoj pripadaju.