Geberit sistem armatura

Vrhunsko rešenje

Optimalna bezbednost prilikom projektovanja, čak i kod zidnih slavina

  • Geberit Piave sistem armatura za zidne slavine za umivaonike

Elegantne i beskontaktne zidne slavine, čisti umivaonici i dovoljno prostora između njih da operete ruke: Projektanti, arhitekte i operateri imaju tačno ovu sliku pred očima kada projektuju javne ili polujavne sanitarne prostorije. Razlog zašto se relativno retko sreću elektronske zidne slavine je relativno banalan: Dosad nije bilo tako dobrog rešenja za njihovo bezbedno projektovanje i instalaciju bez greške.

Modularno rešenje i promišljena instalacija

  • Instalacioni elementi za Geberit Piave i Brenta armature za umivaonik

Modularno postavljenim sistemom armatura kompanija Geberit je na uverljiv način uklonila opšte slabosti mnogih beskontaktnih armatura za umivaonik, kao i specifične probleme instalacije kod zidnih slavina. Sa izuzetkom IC senzora, sve elektronske komponente su na taj način dobro zaštićene od vlage u zasebnoj funkcijskoj kutiji. Ugrađuje se ispod umivaonika u zid i omogućava time potpuno nove mogućnosti u dizajnu armatura.

Vanvremenski elegantan dizajn

  • Geberit Brenta stojeća armatura za umivaonike

Geberit Piave i Brenta armature za umivaonik dizajnirane su u londonskom dizajnerskom studiju Christoph Behling Design i odlikuju se vitkim i vanvremenski elegantnim oblikovanjem. Obe su na raspolaganju kao zidne i stojeće armature i mogu se kombinovati sa skoro svakim dizajnom umivaonika. Da bi zadovoljile mnoštvo mogućih kombinacija, zidne slavine se nude u dužinama 170 mm do 220 mm.

Tela armatura lepog oblika se sastoje od hromiranog mesinga. Posebnost toga je: protok vode se vrši kroz ojačano plastično crevo za vodu koje seže od funkcijske jedinice u frakcionalnoj kutiji do regulatora mlaza na armaturnom odvodu. Time se obezbeđuje ujednačen kvalitet vode za piće.

Veliko korišćenje

  • Kupatilo u javnoj oblasti sa zidnom slavinom Geberit Brenta

Elektronske armature za umivaonik koriste se pre svega u sanitarnim prostorijama javnih i polujavnih zgrada, kao što su aerodromi, šoping centri, škole ili restorani. Upravo na visokofrekventnim lokacijama moraju da funkcionišu pouzdano i da izdrže nešto grublje korišćenje. Zato je izbor pravog rešenja za pouzdanu funkciju naročito važan.

Širok program za skoro svaku oblast korišćenja

  • Zidna slavina Geberit Brenta sa samostalnim napajanjem strujom

Sistem armatura kompanije Geberit može da se isporuči za sistem napajanja električnom energijom i baterijsko napajanje, kao i za samostalno napajanje strujom putem generatorske jedinice.

Dalje, modeli su po izboru opremljeni mešačem ili su bez njega. Sjajne hromirane površine i kompaktan način gradnje čine da armature za umivaonik budu zahvalne za čišćenje i održavanje i pritom atraktivno izgledaju. Za posebne primene, kao što je decentralizovani bojler postoje posebna sistemska rešenja.

Pouzdani klasici

  • Geberit HyTronic185/186
  • Geberit HyTronic87/88

Armature za umivaonike kompanije Geberit tipa 185/186 i 87/88 zaokružuju asortiman pouzdanih i robusnih armatura za javne objekte. Ovi pouzdani klasici mogu da se nabave za sistem napajanja električnom energijom i baterijsko napajanje, a dostupna je i hidraulična verzija sa ručkom mešača i bez nje. Sjajna hromirana površina čini ih zahvalnim za čišćenje i daje atraktivan izgled. Za posebne primene, kao što je decentralizovani bojler postoje posebna sistemska rešenja.