Geberit Srbija

Geberit sistem armatura

Vrhunsko rešenje

Optimalna bezbednost prilikom projektovanja, čak i kod zidnih armatura

  • Geberit Piave sistem armatura za zidne slavine za umivaonike

Elegantne i beskontaktne zidne armature, čisti umivaonici i dovoljno prostora između njih da operete ruke. Projektanti i arhitekte imaju ovu sliku pred očima kada projektuju javne ili polujavne sanitarne prostorije. Razlog zašto se relativno retko sreću elektronske zidne armature je relativno banalan: do sada nije postojalo dovoljno dobro rešenje za njihovo bezbedno projektovanje i instalaciju.

Modularno rešenje i promišljena instalacija

  • Instalacioni elementi za Geberit Piave i Brenta armature za umivaonik

Geberit je razvio impresivno rešenje kako bi rešio slabosti i specifične probleme beskontaktnih zidnih armatura. Sa izuzetkom IC senzora, sve elektronske komponente su dobro zaštićene od vlage u zasebnoj funkcionalnoj kutiji. Ugrađuje se ispod umivaonika u zid što pruža nove mogućnosti u dizajnu armatura.

Vanvremenski elegantan dizajn

  • Geberit Brenta stojeća armatura za umivaonike

Geberit Piave i Brenta armature za umivaonik dizajnirane su u londonskom dizajnerskom studiju Christoph Behling Design i odlikuju se vitkim i vanvremenski elegantnim oblikom. Obe su na raspolaganju kao zidne i stojeće armature i mogu se kombinovati sa skoro svakim dizajnom umivaonika. Da bi zadovoljile mnoštvo mogućih kombinacija, zidne armature su u ponudi u dužinama 170 mm do 220 mm.

Tela armatura lepog oblika se sastoje od hromiranog mesinga. Posebnost toga je: protok vode se vrši kroz ojačano plastično crevo za vodu koje seže od funkcionalne jedinice do regulatora mlaza na armaturnom odvodu. Time se obezbeđuje ujednačen kvalitet vode za piće.

Česta upotreba

  • Kupatilo u javnoj oblasti sa zidnom slavinom Geberit Brenta

Elektronske armature za umivaonik koriste se pre svega u sanitarnim prostorijama javnih i polujavnih objekata, kao što su aerodromi, šoping centri, škole ili restorani. Upravo na visokofrekventnim lokacijama moraju da funkcionišu pouzdano i da izdrže nešto grublje korišćenje. Zato je izbor pravog rešenja naročito važan.

Mnogo mogućnosti za gotovo svaku primenu

  • Zidna slavina Geberit Brenta sa samostalnim napajanjem strujom

Geberit sistem armatura nudi različite mogućnosti napajanja, električnom energijom, baterijsko napajanje, kao i samostalno napajanje strujom putem generatorske jedinice.

Armature mogu biti sa mešačem ili bez njega. Sjajne hromirane površine i kompaktan dizajn izgledaju atraktivno, lako se čišste i održavaju. Za posebne primene, kao što je slučaj sa centralnim bojlerom, postoje posebna sistemska rešenja.

Pouzdana klasična rešenja

  • Geberit HyTronic185/186
  • Geberit HyTronic87/88

Geberit armature tipa 185/186 i 87/88 zaokružuju asortiman pouzdanih i robusnih armatura za javne objekte. Ova pouzdana rešenja mogu da se nabave za sistem napajanja električnom energijom i baterijsko napajanje, a dostupna je i hidraulična verzija sa ručkom mešača i bez nje. Sjajna hromirana površina čini ih zahvalnim za čišćenje i daje atraktivan izgled. Za posebne primene, kao što je centralni bojler, postoje posebna sistemska rešenja.