Geberit Srbija

Sanitarna keramika

Trajno lepa

Raznovrsna ponuda

Sanitarna keramika Kolo iz Poljske i Pozzi Ginori iz Italije su već dugo prisutni na našem tržištu a prepoznatljivi su po estetski dovršenim proizvodima, čistih i elegantnih linija. WC šolje, umivaonici, kupatilski nameštaj, kade, tuš kabine - odaberite dizajn liniju koja najviše odgovara Vašem ukusu.

KOLO

  • Kolo Traffic

Istorija brenda KOLO datira 50 godina unazad. Tokom ovog perioda kompanija je posvećena kvalitetnoj proizvodnji uz konstantnu kontrolu proizvodnog procesa.
Od 2015. godine Kolo se nalazi u sastavu Geberit Grupe.

Celokupan Kolo asortiman sa tehničkim informacijama o proizvodima možete pogledati na
www.kolo-international.com
Važno! U Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji nisu dostupne sve serije Kolo asortimana. Savetujemo da se o dostupnosti željenih proizvoda prethodno konsultujete sa distributerom ili Geberit predstavništvom.

Pozzi-Ginori

  • Pozzi Ginori Metrica

1735. godine Markiz Carlo Ginori među prvima u Evropi započeo sa izradom sjajnih predmeta od dragocene vrste keramike koju su tada nazivali “belim zlatom“. Njegova fabrika Doccia severozapadno od Firence ubrzo je postala jedna od najvećih u Evropi. Vremenom,Ginori se udružio sa drugim proizvođačem keramike u Italiji, sa kompanijom Pozzi.
Već od 1918. veliki dizajneri doprinose daljem razvoju brenda: Gio Ponti, Guido Andlovitz, Studio Nizzoli, Le Corbusier, Giovanni Gariboldi, Antonia Campi, Gae Aulenti, Paolo Tilche, Matteo Thun i Antonio Citterio.
Od 2015. godine Pozzi Ginori se nalazi u sastavu Geberit Grupe.

Celokupan Pozzi-Ginori asortiman sa tehničkim informacijama o proizvodima možete pogledati na
www.pozzi-ginori.com
Važno! U Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji nisu dostupne sve serije Pozzi-Ginori asortimana. Savetujemo da se o dostupnosti željenih proizvoda prethodno konsultujete sa distributerom ili Geberit predstavništvom.

Rimfree® tehnologija

Inovitavna tehnologija za ispiranje WC šolje koja u potpunosti eliminiše mogoćnost zadržavanja bakterija. WC šolja nema unutrašnju ivicu, samim tim ne postoji mesto gde bi se bakterije zadržavale. Zbog specifičnog izgleda, mlaz vode ima veći pritisak nego u standardnim WC šoljama, što obezbeđuje njeno temeljno ispiranje u punom krugu. Važno je napomenuti i da održavanje
Rimfree® WC šolje ne zahteva upotrebu agresivnih hemijskih sredstava. Veliki izbor modela sa Rimfree® tehnologijom brendova Kolo i Pozzi Ginori će se uklopiti u stil svakog kupatila.